27.4 C
Athens
Πέμπτη, 27 Ιουνίου, 2024

Η EuroLeague ανακοίνωσε τις 18 ομάδες της σεζόν 2024/25, ποια έμεινε εκτός

Ειδήσεις Ελλάδα

Η EuroLeague 2023/24 ανήκει πια στο παρελθόν. Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να είναι ο μεγάλος θριαμβευτής και πρωταθλητής Ευρώπης σε αυτή την κορυφαία διοργάνωση, και πανηγύρισε το πολυπόθητο τρόπαιο στο Βερολίνο. Η νέα σεζόν για την κορυφαία Ευρωπαϊκή διοργάνωση, είναι προ των πυλών, και η ομοσπονδία ανακοίνωσε τις ομάδες οι οποίες θα συμμετέχουν και αυτή την σεζόν.

Φυσικά, μέσα σε αυτές είναι ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός, ενώ το ξεκίνημα της θα κάνει και η Παρί, την οποία και καλωσόρισε η EuroLeague. Εκτός διοργάνωσης, έμεινε η Βαλένθια η οποία υποβιβάστηκε στο EuroCup στο οποίο αγωνίζεται και ο Άρης, με την Παρί ουσιαστικά να παίρνει την θέση της, και αυτομάτως να συνυπάρχουν τρεις ομάδες από την Γαλλία για την νέα σεζόν.

Η Παρί, θα βρεθεί για πρώτη φορά στην διοργάνωση, και η αγωνιστικότητά της θα κριθεί στο υψηλότερο επίπεδο της Ευρώπης. Από εκεί και πέρα, η Euroleague έδωσε τέσσερις wild card σε Άλμπ Βρολίνου, Παρτίζαν, Ερυθρό Αστέρα και Βίρτους Μπολόνια

Οι 18 ομάδες της Euroleague για τη σεζόν 2024-25 είναι: Άλμπα Βερολίνου, Αναντολού Εφές, Αρμάνι Μιλάνο, Μπασκόνια, Ερυθρός Αστέρας, Μονακό, Μπαρτσελόνα, Μπάγερν Μονάχου, Φενέρμπαχτσε, Βιλερμπάν, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Παρί, Παρτίζαν, Ρεάλ Μαδρίτης, Βίρτους Μπολόνια, Ζαλγκίρις.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό