22.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η ERGO Ασφαλιστική διοργάνωσε Δενδροφύτευση στη Νταού Πεντέλης σε συνεργασία με τον ΣΚΑΪ

Ειδήσεις Ελλάδα

Περισσότεροι από 40 ERGO εθελοντές, εργαζόμενοι και μέλη των οικογενειών τους ένωσαν τις δυνάμεις τους για ένα «Έργο για το αύριο» και φύτεψαν δέντρα, συμβάλλοντας ενεργά στην προσπάθεια της ERGO για την αποκατάσταση των πνευμόνων πρασίνου της χώρας μας, με στόχο την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής.

Οι συμμετέχοντες στη δράση αναδάσωσαν μια καμένη έκταση με 200 βελανιδιές και οξιές. Οι μικροί εθελοντές, με πολύ ενθουσιασμό φύτεψαν σπόρους και δενδρύλια, ως ένδειξη εκτίμησης και περιβαλλοντικής αλληλεγγύης, ενώ, είχαν τη δυνατότητα, επιπλέον, να ενημερωθούν για την αξία της Δενδροφύτευσης ως δράση περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης.

Η πρωτοβουλία αυτή υλοποιήθηκε στο πλαίσιο των ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ERGO με βασικό πυλώνα την προστασία του περιβάλλοντος και τον εθελοντισμό και οδηγό την πάγια δέσμευσή της να συνεισφέρει θετικά στην κοινωνία και το περιβάλλον. Στο πλάνο των δράσεων για την προστασία του περιβάλλοντος και των φυσικών πόρων, εντάσσονται και άλλες ανάλογες δυναμικές ενέργειες.

 

Ο κ. Νίκος Αντιμησάρης, CEO της «ERGO Ασφαλιστική», δήλωσε: «Είμαστε χαρούμενοι που ανταποκριθήκαμε με επιτυχία σε αυτό το έργο μέσα από την ενεργή συμμετοχή των ανθρώπων της εταιρείας, αποδεικνύοντας την ευαισθητοποίηση των εργαζομένων μας σε εθελοντικές δράσεις για το συλλογικό όφελος. Ήταν μία ευκαιρία για εμάς να ενώσουμε τις δυνάμεις μας ενισχύοντας το κοινωνικό αποτύπωμα της ERGO και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να υλοποιούμε ανάλογες πρωτοβουλίες με στόχο ένα καλύτερο αύριο.

Στην ERGO, θεωρούμε ευθύνη μας να είμαστε δίπλα στον άνθρωπο με δραστηριότητες που έχουν θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία και το περιβάλλον, για αυτό και έχουμε θέσει υψηλούς στόχους προκειμένου να ενισχύσουμε τις αρχές εταιρικής υπευθυνότητας. Η ευαισθητοποίηση των εργαζομένων μας σε θέματα βιώσιμης ανάπτυξης καθώς, επίσης, η οργάνωση συλλογικών δράσεων αποτελούν βασικές προτεραιότητες της εταιρείας μας στο πλαίσιο ενεργειών εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Έργο μας είναι να διασφαλίσουμε ένα βιώσιμο μέλλον για όλους.» 

 

Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google Newsκαι μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό