25.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Η Elsa Hosk μας δείχνει βήμα – βήμα τα off-duty χτενίσματά της

Ειδήσεις Ελλάδα

Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021, 16:20

H Elsa Hosk, η οποία πρόσφατα έγινε μανούλα για πρώτη φορά, εξακολουθεί να είναι πολύ ενεργή στα social media και να μοιράζεται μυστικά ομορφιάς με τους ακόλουθούς της.

Αυτή τη φορά η διάσημη καλλονή δημοσίευσε ένα how-to στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου μας δείχνει ένα low-maintenance χτένισμα για το πρωί και ένα για το βράδυ, με τα αγαπημένα της προϊόντα hairstyling.

Η Elsa Hosk μας δείχνει βήμα βήμα όλη τη διαδικασία που ακολουθεί για να δημιουργήσει ένα messy, πλην προσεγμένο χτένισμα με όγκο για το πρωί, αλλά και ένα sleek low bun για το βράδυ.

 

 

Για messy hair αλά Elsa Hosk, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να εφαρμόσεις έναν αφρό για όγκο και κράτημα στις ρίζες των μαλλιών σου, να τα στεγνώσεις καλά με το πιστολάκι αλλά και να χρησιμοποιήσεις μια στρογγυλή βούρτσα στο στέγνωμα των φράντζας ή των αφελειών σου.

Με τη θερμότητα του σεσουάρ θα αποκτήσεις ακόμα περισσότερο όγκο και κίνηση. Μην αμελήσεις να εφαρμόσεις ένα anti-frizz προϊόν πριν ξεκινήσεις το στέγνωμα, για να αποφύγεις το έντονο φριζάρισμα που αναπόφευκτα θα δημιουργηθεί με τη χρήση σεσουάρ και βούρτσας.

Για το sleek bun που είναι το στάνταρ off-duty look των μοντέλων, θα πρέπει να χτενίσεις πολύ καλά τα μαλλιά σου προς τα πίσω ψεκάζοντάς τα με ένα spray κρατήματος και να τα μαζέψεις χαμηλά σε έναν κότσο. Μπορείς να αφήσεις κάποιες τούφες – ή curtain bangs αν έχεις – να πλαισιώσουν το πρόσωπό σου δεξιά και αριστερά, αφού τις περάσεις με την ισιωτική. Πολύ σημαντικό να έχεις εφαρμόσει από πριν ένα θερμοπροστατευτικό προϊόν που θα προστατεύσει την τρίχα από τη θερμότητα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram 

 

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό