20.3 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Η Elle Fanning με ματωμένα χέρια – Τι συμβαίνει στα γυρίσματα της σειράς The Great ()

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ηθοποιός με αίματα στα χέρια… έκανε ακόμα πιο χαρούμενους τους fans της.

Ένα βίντεο με την Elle Fanning να φορά τα βικτοριανού στυλ ρούχα της σειράς The Great στην οποία συμμετέχει έκανε τους fans της – για αρχή- να ανησυχήσουν. Βλέπεις, η πρωταγωνίστρια τρίβει τα… ματωμένα χέρια της, εικόνα που σίγουρα είναι τρομακτική εκ πρώτης όψεως.

Υπάρχει λόγος, όμως, που τα τρίβει και αφορά την προβολή της σειράς – εκτός από το τηλεοπτικό δίκτυο Hulu- και από μια ακόμη πλατφόρμα.

H Elle Fanning δίνει νέα σημασία στον όρο «εκκεντρικά τακούνια»
Το… αιματοβαμμένο βίντεο της Elle Fanning

Η Elle Fanning συμμετέχει στην επιτυχημένη αμερικανική σειρά The Great, η οποία βασίζεται στην άνοδο στην εξουσία της Μεγάλης Αικατερίνης, Αυτοκράτειρας της Ρωσίας.

Ευρισκόμενη, λοιπόν, σε γυρίσματα της σειράς, δημοσίευσε στο Instagram της ένα βίντεο την ώρα που έτριβε τα αιματοβαμμένα χέρια της σαν… να περίμενε κάτι.

Και το caption της τα λέει όλα: «Περιμένοντας υπομονετικά να παιχτεί το THE GREAT και στο Stars Play UK».

Η αντίδραση των followers

Τα σχόλια κάτω από την ανακοίνωση της Elle Fanning πήραν… «φωτιά». Οι θαυμαστές της καταχάρηκαν που -επιτέλους- θα μπορούν και στο Ηνωμένο Βασίλειο, μέσα από μια διαφορετική πλατφόρμα, να απολαμβάνουν το THE GREAT.

«Κρατάω χαρακτήρα- Πραγματικά βασανίζομαι που ακόμα δεν μπορώ να το δω στο Ηνωμένο Βασίλειο», «ανυπομονώ για την τρίτη σεζόν», «τέλειωσα τη δεύτερη σεζόν σε μια μέρα», ήταν μόνο μερικά από τα δεκάδες σχόλια που έγιναν στο post της Elle Fanning.

Η ηθοποιός, φυσικά, δεν άφησε τους fans της με την απορία και τους ανακοίνωσε ότι την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου θα ξεκινήσει η προβολή της σειράς στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Photos: @ellefanning

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η makeup artist της Elle Fanning, Erin Ayanian Monroe, μας μίλησε αποκλειστικά για το μακιγιάζ της
Αυτό το κομψό αξεσουάρ φορούν τους φθινοπωρινούς μήνες οι Hollywood stars

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό