Home Περιβάλλον Η Dua Lipa ήπιε 5 κοκτέιλ, μέθυσε και μας δείχνει πως είναι...

Η Dua Lipa ήπιε 5 κοκτέιλ, μέθυσε και μας δείχνει πως είναι με hangover

Ειδήσεις Ελλάδα

Μια άκρως χιουμοριστική ανάρτηση έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η διάσημη κοσοβάρα τραγουδίστρια Ντούα Λίπα μόλις ξύπνησε από το ξενύχτι της μετά το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς.

Η Dua Lipa, με αφορμή το προκαθορισμένο ξενύχτι της Πρωτοχρονιάς, φαίνεται πως διασκέδασε με φίλους της και αποφάσισε να δείξει στους διαδικτυακούς της φίλους τα αποτελέσματα ενός πολύ πετυχημένου hangover.

Έτσι, η ποπ σταρ αποφάσισε να δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες που τράβηξε, από τη στιγμή μετά την έξοδό της.

Στη λεζάντα της δημοσίευσής της έγραψε: «Το κάνει κανείς άλλος αυτό μετά από 5 Negroni; Ευτυχισμένο το 2024».

Η Dua Lipa ανέβασε ένα κολάζ από στιγμιότυπα όπου σε ορισμένα από αυτά φαίνεται να κάνει γκριμάτσες, ενώ σε κάποια άλλα κοιτάει απλώς τον φακό, με μια κουρασμένη έκφραση στο πρόσωπό της.

Υπενθυμίζεται ότι η πασίγνωστη τραγουδίστρια ερμηνεύει τους τίτλους αρχής της ταινίας Barbie. Μάλιστα, πρόσφατα κυκλοφόρησαν οι φήμες για τον χωρισμό της από τον Ρομέν Γαβρά, τον ελληνογάλλο σκηνοθέτη και γιο του διάσημου Έλληνα σκηνοθέτη Κώστα Γαβρά, με τον οποίο ήταν ζευγάρι για σχεδόν ένα χρόνο.

Οι δυο τους είχαν περάσει ένα φλογερό καλοκαίρι στα ελληνικά νησιά ενώ είχα επισκεφθεί επίσης και διάφορα σημεία στην Πελοπόννησο με την διεθνούς φήμης τραγουδίστρια να ανεβάζει δεκάδες στιγμιότυπα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσής. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Exit mobile version