22.7 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Η Dodge αποκαλύπτει πόσα επιπλέον Durango SRT Hellcat θα κατασκευάσει

Ειδήσεις Ελλάδα

Όταν η Dodge παρουσίασε τo περασμένο καλοκαίρι την Hellcat έκδοση του Durango, έκανε εξ’αρχής γνωστό ότι η παραγωγή του θα διαρκέσει μόλις έξι μήνες και θα περιοριστεί στις 2.000 αυτοκίνητα. Η ζήτηση του αυτοκινήτου, όμως, ήταν μεγάλη και το Durango SRT Hellcat έγινε γρήγορα sold-out.
Τον περασμένο Απρίλιο, η Dodge ανακοίνωσε ότι θα επεκτείνει την παραγωγή του μοντέλου, για να δώσει την ευκαιρία σε λίγους ακόμη πελάτες της να αποκτήσουν το Durango SRT Hellcat. Ωστόσο, τότε δεν είχε γίνει σαφές πόσα επιπλέον Durango SRT Hellcat σκοπεύει να κατασκευάσει η Dodge, κάτι που μαθαίνουμε σήμερα.

Πιο συγκεκριμένα, η αμερικάνικη εταιρία θα κατασκευάσει επιπλέον 1.000 αυτοκίνητα, για να φτάσουν συνολικά τα 3.000 κομμάτια. Η παραγωγή των επιπλέον οχημάτων θα ξεκινήσει τον Ιούνιο, όταν ολοκληρωθεί η πρώτη παρτίδα.
Να θυμίσω ότι το μοντέλο συναρμολογείται στο Jefferson North Assembly Plant στο Michigan των Η.Π.Α. Κάτω από το καπό του κρύβει τον V8 6,2-λίτρων κομπρεσοράτο Hellcat κινητήρα απόδοσης 710 ίππων με 875 Nm ροπής. Αυτός συνδυάζεται με ένα 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, με την κίνηση να στέλνεται σε όλους τους τροχούς.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό