18.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η D-Link πρωτοπορεί και συμμετέχει στο Metaverse Standards Forum

Ειδήσεις Ελλάδα

H D-Link ανακοίνωσε ότι θα συμμετάσχει στο Metaverse Standards Forum, ως η πρώτη εταιρεία από τη βιομηχανία εξοπλισμού δικτύωσης. Το Metaverse Standards Forum αποτελεί ένα νεοσύστατο κυβερνητικό σώμα, που αποσκοπεί στη σύμπνοια ως προς τις προτεραιότητες και τις απαιτήσεις για τα πρότυπα διαλειτουργικότητας του Metaverse.

Οι εταιρείες και οι οργανισμοί που συμμετέχουν στα βασικά πρότυπα, θα αποτελέσουν τα θεμέλια ενός «ανοιχτού» Metaverse. Ως βασικό μέλος, η D-Link θα συντονιστεί με τους Οργανισμούς Ανάπτυξης Προτύπων (SDOs) από διάφορες βιομηχανίες, προκειμένου να επιτευχθεί η εφαρμογή των προτύπων του Metaverse.

Σύμφωνα με μία πρόσφατη έρευνα της Gartner, το 25% των ανθρώπων παγκοσμίως θα αφιερώνει τουλάχιστον μία ώρα της ημέρας στο Metaverse για δουλειά, ψώνια, εκπαίδευση ή/και για κοινωνικούς/ψυχαγωγικούς λόγους. Παράλληλα, το 30% των οργανισμών παγκοσμίως αναμένεται ότι έως το 2026 θα διαθέτει προϊόντα και υπηρεσίες έτοιμα για το Metaverse.

Η διαλειτουργικότητα είναι ένα από τα κύρια ζητήματα σε αυτό το αρχικό στάδιο του Metaverse, ενώ οι ηγέτες του κλάδου της τεχνολογίας ελπίζουν ότι το Metaverse Standards Forum θα προωθήσει την ανάπτυξη και εξέλιξη του Metaverse.

Ο CJ Chang, CEO της D-Link, δήλωσε: «Το Metaverse αποτελεί ένα χώρο όπου άνθρωποι από διαφορετικές κουλτούρες αλληλοεπιδρούν μέσα από διαδραστικές εμπειρίες σε έναν εικονικό κόσμο. Προκειμένου να αξιοποιηθούν πλήρως οι δυνατότητές του, το Metaverse πρέπει να χτιστεί σύμφωνα με “ανοιχτά” πρότυπα, με διαλειτουργικότητα και συνέπεια, ώστε να συνδέσει διαφορετικούς κλάδους. Ως παγκόσμιος ηγέτης στις λύσεις δικτύωσης και συνδεσιμότητας, η D-Link είναι περήφανη που συμμετέχει στο Metaverse Standards Forum στα πρώτα στάδια της ίδρυσής του. Σκοπεύουμε να συμπορευτούμε με συνεργάτες από διάφορες βιομηχανίες, για να κάνουμε το Metaverse μια καλύτερη εμπειρία για όλους μέσω των προτύπων».

Ακολουθεί η λίστα με τα μέλη του Metaverse Standards Forum.

Δελτίο Τύπου

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό