14.3 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η Citroen επιβεβαιώνει την εξέλιξη ενός μεγάλου sedan

Ειδήσεις Ελλάδα

Έχουν περάσει αρκετά χρόνια από την στιγμή που η Citroen έκανε γνωστό ότι θέλει να προσθέσει ένα μεγάλο sedan στην γκάμα της, το οποίο θα αποτελέσει τη ναυαρχίδα της.
Με την παρουσίαση του Cxperience Concept, το 2016, η γαλλική εταιρία έχει δείξει τις προθέσεις της, αλλά από τότε δεν έχουμε δει κάποιο πρωτότυπο δοκιμών ή έστω ένα νέο -εξελιγμένο- πρωτότυπο.

Παρόλα αυτά, η Laurence Hansen, υπεύθυνη για τα προϊόντα και τη στρατηγική της μάρκας, επιβεβαίωσε πως η εξέλιξη του μεγάλου sedan συνεχίζεται κανονικά από τους μηχανικούς της Citroen. Η Hansen είπε χαρακτηριστικά:
Μπορώ να σας πω δύο πράγματα. Το πρώτο είναι ότι υπάρχει και το δεύτερο είναι ότι είναι υπέροχο, πραγματικά υπέροχο και έχει απίστευτη προσωπικότητα. Θα είναι ένα πραγματικό Citroεn. Εμπιστευθείτε μας, υπάρχει.

Σε παλιότερη δήλωση του, ο διευθυντής marketing της γαλλικής εταιρίας, Arnaud Belloni, είχε δηλώσει πως ο σχεδιασμός των μελλοντικών μοντέλων τους δεν θα ακολουθήσει την πεπατημένη. Μηχανικά, το νέο μεγάλο sedan της Citroen αναμένεται να φέρει το plug-in υβριδικό σύνολο του Peugeot 3008 GT Hybrid4, το οποίο αποδίδει 300 άλογα. Αυτό συνδυάζει τον 1.600άρη PureTech κινητήρα και δύο ηλεκτροκινητήρες, έναν ανά άξονα, με τον μπροστά να παράγει 110 άλογα και τον πίσω 112.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό