26.2 C
Athens
Τρίτη, 15 Οκτωβρίου, 2024

Η Citroën ανανέωσε τα C4 και C4 X

Ειδήσεις Ελλάδα

Η γαλλική εταιρεία παρουσίασε στο Παρίσι τα ανανεωμένα C4 και C4 X, τα οποία διαθέτουν νέο σχεδιασμό, ακόμα καλύτερη άνεση και νέες επιλογές κινητήρων.

Έτσι λοιπόν υιοθετούν το νέο σχεδιαστικό ύφος της Citroën, με αλλαγές στο εμπρός τους μέρος και τη μάσκα. Ο επανασχεδιασμός περιλαμβάνει πιο λεπτά και τετραγωνισμένα φωτιστικά σώματα, καθώς και το νέο οβάλ λογότυπο της Citroën.

Οι αλλαγές επεκτείνονται και στο εσωτερικό, όπου τα Citroën Advanced Comfort καθίσματα προσφέρουν βελτιωμένη άνεση με παχύτερη επένδυση από αφρώδες υλικό. Ο ψηφιακός πίνακας οργάνων 7,0 ιντσών συνδυάζεται με την οθόνη infotainment 10,0 ιντσών που υπήρχε και στις προηγούμενες εκδοχές των δύο μοντέλων.

Η γκάμα των κινητήρων περιλαμβάνει επιλογές ήπιας υβριδικής τεχνολογίας, πλήρως ηλεκτρικές εκδόσεις, καθώς και μια μη εξηλεκτρισμένη έκδοση με κινητήρα εσωτερικής καύσης για ορισμένες αγορές. Οι ήπια υβριδικές εκδόσεις διαθέτουν έναν υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 1.200 κυβικών με αποδόσεις 100 ή 136 ίππων.

Οι πλήρως ηλεκτρικές εκδόσεις προσφέρουν δύο επιλογές ισχύος με 136 ή 156 ίππους και κίνηση στους εμπρός τροχούς. Η μπαταρία των 50 kWh της πρώτης έκδοσης εξασφαλίζει αυτονομία 355-360 χιλιομέτρων, σύμφωνα με τον κύκλο WLTP, ενώ η μεγαλύτερη των 54 kWh της πιο ισχυρής έκδοσης προσφέρει αυτονομία 415-425 χιλιομέτρων, ανάλογα με το αμάξωμα.

Τα νέα Citroën C4 και C4 X αναμένονται στις ευρωπαϊκές εκθέσεις στις αρχές του 2025, με τις τιμές να ανακοινώνονται πιο κοντά στην ημερομηνία διάθεσής τους.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό