22.4 C
Athens
Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου, 2024

Η Caudalie παρουσιάζει τρία ΝΕΑ προϊόντα που ανορθώνουν και να «γεμίζουν» ορατά την επιδερμίδα

Ειδήσεις Ελλάδα

Φέτος το φθινόπωρο, η Caudalie παρουσιάζει τρία προϊόντα της Νο 1 σειράς αντιγήρανσης στη Γαλλία(2), ειδικά σχεδιασμένα για να ανορθώνουν και να «γεμίζουν» ορατά την επιδερμίδα. 

Η CAUDALIE παρουσιάζει τρία νέα προϊόντα της σειράς Resveratrol-Lift, της Νο1 σειράς αντιγήρανσης στη Γαλλία, ειδικά σχεδιασμένα για να ανορθώνουν και να «γεμίζουν» ορατά την επιδερμίδα.

Τα αποτελεσματικά, vegan και βιώσιμα συστατικά της ευρεσιτεχνίας Caudalie x Harvard University περιλαμβάνουν τη Ρεσβερατρόλη Αμπελιού, που ενεργοποιεί τη δραστηριότητα των πρωτεϊνών τού δέρματος, τα Φυσικά Υαλουρονικά Οξέα, που «γεμίζουν» και ενυδατώνουν σε βάθος, καθώς και το Vegan Κολλαγόνο 1 (μη γενετικά τροποποιημένο), που ενισχύει τη σύνθεση των ινών κολλαγόνου και τη σφριγηλότητα του δέρματος.

Lightweight Firming Cashmere Cream

Κατάλληλη για κανονικές έως λιπαρές επιδερμίδες, αυτή η λεπτόρρευστη κρέμα αφήνει ένα ακαταμάχητο βελούδινο τελείωμα στην επιδερμίδα. Η σύνθεσή της είναι εμπλουτισμένη με φυσικές περλέ χρωστικές, αποκαλύπτοντας μια φρέσκια και φωτεινή όψη στην επιδερμίδα. Το 92% των γυναικών είδε μια πιο λεία επιδερμίδα.

Instant Firming Serum / Δοχείο αναπλήρωσης

Ο ορός με υψηλή περιεκτικότητα σε ρεσβερατρόλη, που διορθώνει τις ρυτίδες και επανασχηματίζει το περίγραμμα του προσώπου, είναι διαθέσιμος τώρα και σε ένα καινοτόμο σωληνάριο αναπλήρωσης, κατασκευασμένο αποκλειστικά από 95% ανακυκλωμένο αλουμίνιο, απεριόριστα ανακυκλώσιμο. 3X πιο αποτελεσματικό από τη ρετινόλη.

Firming Eye Gel Cream

Η σύνθεσή του είναι εμπλουτισμένη με εκχύλισμα κινόα, βιοπολυμερή για λείανση και πεπτίδια για ανόρθωση, αντιμετωπίζοντας τα σημάδια κόπωσης και τη μείωση χαλάρωσης της επιδερμίδας. Το στόμιό του προσφέρει άμεσο αποτέλεσμα αποσυμφόρησης, για ορατά πιο νεανικό και ξεκούραστο βλέμμα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό