20.2 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η Cardi B δείχνει στις νέες μανούλες πώς να αλλάζουν πάνες στο μωρό τους

Ειδήσεις Ελλάδα

Πέμπτη 19 Μαΐου 2022, 18:00

 

Μπορεί η Cardi B να είναι μια από τις πιο επιτυχημένες καλλιτέχνιδες της γενιάς της, ωστόσο δεν παύει να είναι και μια τρυφερή μανούλα.

Η Αμερικανίδα ράπερ παντρεύτηκε τον Offset το 2017. Το 2018 έφεραν στον κόσμο την Kulture Kiari, ενώ πριν από 8 μήνες υποδέχτηκαν το νεότερο μέλος της οικογένειάς τους.

Ο μικρός Wave Set και η φροντίδα που απαιτεί, φαίνεται να ήταν αφορμή η Cardi B να δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό ένα βίντεο στο οποίο δείχνει στις νέες μανούλες πώς να αλλάξουν πάνα στα μωράκια τους.

Συγκεκριμένα η Cardi B δέχτηκε πρόσφατα μια ερώτηση στον προσωπικό λογαριασμό της στο twitter από τη ράπερ Kash Doll.

«Πώς καταφέρνεις να αλλάξεις μια πάνα με αυτά τα νύχια; Έχω πιο κοντά νύχια και δυσκολεύομαι!», ρώτησε η ράπερ Kash Doll.

Τότε η Cardi B  δημοσίευσε ένα βίντεο που παρουσιάζει αναλυτικά όλη τη διαδικασία με τα μακριά κόκκινα νύχια της.

«Εντάξει κοπελιά έκανα ολόκληρο βίντεο. Εμπιστεύσου με, θα το συνηθίσεις και θα τα καταφέρεις! Παρόλα αυτά, πιστεύω ότι τα αγόρια είναι λίγο πιο δύσκολα στο καθάρισμα», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

 

Okay girl sooo I just made a whole 🤣😂😂Trust me you will get the hang of it! However I do feel like boys are harder to clean,they got more crevices. https://t.co/b2CeTstz1L pic.twitter.com/80PEcWlMIJ

— Cardi B (@iamcardib) May 17, 2022

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram 

 

 



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό