18.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η Camilla Parker Bowles με τσάντα – πουγκί ελληνικού brand στη σύνοδο των G7

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι κυρίες της βασιλικής οικογένειας εντυπωσίασαν με τις ενδυματολογικές τους επιλογές.

Η βασιλική οικογένεια στη Σύνοδο των G7

Με αφορμή τη Σύνοδο Κορυφής των G7 στην Κορνουάλη, τα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Μεγάλης Βρετανίας αναμενόμενα έδωσαν το παρών. Η βασίλισσα Ελισάβετ, η Kate Middleton, ο πρίγκιπας William, ο πρίγκιπας Κάρολος και η Camilla Parker Bowles συνέθεσαν κομψά looks για την περίσταση, στα οποία στάθηκε το κοινό.

Το κεντρικό θέμα, όμως, ήταν η Δούκισσα της Κορνουάλης για έναν πολύ απλό λόγο: Συνδύασε το αέρινο midi dress της με μία τσάντα που ανήκει σε ελληνικό brand.

Camilla Parker Bowles: Το στυλ της γυναίκας που δίχασε τον πλανήτη
Το πουγκί της Camilla

Πρόκειται για το πουγκί 1821 από Callista Crafts που κράτησε η Γιάννα Αγγελοπούλου στην επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση και που τώρα η Camilla επέλεξε για να ολοκληρώσει τη δική της εμφάνιση με το printed φόρεμά της.

Η σχεδιάστρια πίσω από το εν λόγω πουγκί είναι η Ελβίρα Παναγιωτοπούλου, μάλιστα, έκανε σχετική ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram.

Κομψή με ένα κλασικό, ασπρόμαυρο σύνολο η Camilla Parker Bowles έφτασε στη χώρα μας

«Ενθουσιασμένη που βλέπω τη Δούκισσα της Κορνουάλης να κρατάει το πουγκί του 1821 σχεδιασμένο για το @callistacrafts κατά τη διάρκεια της υποδοχής της Συνόδου των G7»

Το outfit της Kate Middleton

Όσο για την Kate Middleton, εκείνη επέλεξε ένα blazer dress Alexander McQueen και το συνδύασε με high heels από Aquazzura. Ένα blazer dress σού προσφέρει κομψότητα αλλά και το κατάλληλο επίπεδο sexiness που ζητάς για υπάρχει ισορροπία στο outfit και η Δούκισσα του Cambridge το γνωρίζει.

Δες περισσότερες φωτογραφίες από την περίσταση στην παρακάτω gallery.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό