33.6 C
Athens
Κυριακή, 7 Ιουλίου, 2024

Η BYD ετοιμάζεται να κατακτήσει το Nurburgring (Video)

Ειδήσεις Ελλάδα

Το YangWang U9 της BYD, ένα ηλεκτρικό υπεραυτοκίνητο 1.305 ίππων, κάνει τις πρώτες του προσπάθειες για ένα ρεκόρ κατά τη διάρκεια δοκιμών στο Nurburgring.

Εξοπλισμένο με τέσσερις ηλεκτροκινητήρες, το U9 υπόσχεται εντυπωσιακές επιδόσεις, επιταχύνοντας από τα 0-100 χλμ/ώρα σε 2,36 δευτερόλεπτα!

Παρά το βάρος του που ξεπερνά τα 2.400 κιλά, το αυτοκίνητο στοχεύει να προσφέρει δυνατότητες hypercar κοστίζοντας πολύ λίγα χρήματα σε σχέση με τα καταξιωμένα ευρωπαϊκά ονόματα.

Ένα χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει στο U9 είναι το προηγμένο σύστημα ανάρτησης Disus-X, το οποίο ελέγχει τις κινήσεις των ελατηρίων και την απόσβεση των αμορτισέρ, επιτρέποντας σταθερότητα ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες.

Αυτό το σύστημα βοηθάει να κρατηθεί το βαρύ EV χωρίς κλίσεις στις στροφές, ένα βασικό χαρακτηριστικό για την αντιμετώπιση της απαιτητικής πίστας του Nurburgring.

Κατά τη διάρκεια των δοκιμών, τα μπροστινά φρένα του U9 παρατηρήθηκαν να λάμπουν κόκκινα, υποδεικνύοντας τη σημαντική καταπόνηση που δέχονταν λόγω του βάρους του αυτοκινήτου.

Αν και δεν είναι ακόμα αρκετά γρήγορο για να σπάσει κανένα ρεκόρ γύρου, το U9 δείχνει δυνατότητες να φτάσει στην περιοχή των 7 λεπτών με περαιτέρω εξέλιξη από τους μηχανικούς της εταιρείας.

Παραμένει αβέβαιο αν μπορεί να αμφισβητήσει το χρόνο γύρου 7:05.298 του Rimac Nevera.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό