24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Η Brabus αναβαθμίζει το Smart #3

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Brabus μπορεί να έχτισε το όνομα της πάνω σε εξωφρενικές, ως επί το πλείστον, κατασκευές με το αστέρι στο καπό αλλά δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι η σχέση της με την Smart έχει ήδη κλείσει δύο δεκαετίες και διανύει την τρίτη που όπως όλα δείχνουν από τη νέα γενιά μοντέλων της Smart, θα είναι ακόμα στενότερη. Η αρχή έγινε μέσω της επίσημης Smart που προσφέρει τις κορυφαίες “Brabus” εκδόσεις των #1 και #3 αλλά ο Γερμανός βελτιωτής ήταν λογικό να μην αρκεστεί σε αυτό, οπότε λανσάρει τώρα την δική του εκδοχή του Smart #3 ή αν προτιμάς, το δικό του πρόγραμμα εξατομίκευσης που αφορά στο συγκεκριμένο μοντέλο, αναβαθμίζοντας την εμφάνιση του με το λεγόμενο “1 second wow” που γνωρίζει τόσο καλά όλα αυτά τα χρόνια!

Καταρχάς, το Smart #3 που μας παρουσιάζει η Brabus υιοθετεί την “Black and Bold” γραμμή του βελτιωτικού οίκου ενώ οι σχεδιαστές του έχουν εξελίξει μία ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων που τονίζουν την σπορ πλευρά του χαρακτήρα του μοντέλου χωρίς όμως να πατούν την γραμμή που χωρίζει το καλαίσθητο από το κιτς. Το bodykit της Brabus λοιπόν περιλαμβάνει ένα νέο εμπρός splitter με μικρά, διακριτικά πτερύγια στα άκρα του, νέες εισαγωγές αέρα στον προφυλακτήρα, μία όμορφη αεροτομή στο τελείωμα της οροφής και φυσικά την προσθήκη στο κάτω μέρος του πίσω προφυλακτήρα. Σύμφωνα με την εταιρία, όλα τα αεροδυναμικά στοιχεία έχουν βελτιστοποιηθεί σε τούνελ ώστε εκτός από την αισθητική να αναβαθμίζουν και την αεροδυναμική μειώνοντας το φαινόμενο του lift του εμπρός άξονα σε υψηλές ταχύτητες. Το πακέτο που αφορά στην εξωτερική εμφάνιση ολοκληρώνεται από τις πολυάκτινες “Monoblock Z” ζάντες ελαφρού κράματος 20 ιντσών ενώ γι’ αυτούς που αναζητούν κάτι ακόμα πιο εξεζητημένο, προσφέρεται το ίδιο σχέδιο στην “Platinum Edition” με διάμετρο 21 ιντσών.

Στα μηχανικά δεν έχουμε να αναφέρουμε πολλές αλλαγές καθώς οι επεμβάσεις της Brabus περιορίζονται στα νέα ελατήρια που μειώνουν την απόσταση από το έδαφος κατά 35 χιλιοστά και συνεργάζονται αρμονικά με τα εργοστασιακά αμορτισέρ. Παρότι η γερμανική μάρκα φημίζεται για τις πανίσχυρες δημιουργίες της, οι πελάτες που θα επιλέξουν το πρόγραμμα εξατομίκευσης για το Smart #3 θα πρέπει να αρκεστούν στα 428 άλογα που προσφέρει το μοντέλο από το εργοστάσιο, τα οποία είναι κάτι παραπάνω από αξιοπρεπή καθώς επιταχύνουν το αμάξωμα στα 100 km/h από στάση σε μόλις 3.7 δευτερόλεπτα. Τέλος, όσον αφορά στο εσωτερικό, υπάρχουν τα κλασικά (αν και φωτιζόμενα, οπότε όχι και τόσο κλασικά) μαρσπιέ με το λογότυπο της εταιρίας, αλουμινένια πεντάλ, νέες επενδύσεις και ότι άλλο μπορεί να θελήσει και να πληρώσει βεβαίως, ο πελάτης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό