18.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η Brabus έφτιαξε ένα απίστευτο (και πανάκριβο!) buggy

Ειδήσεις Ελλάδα

To αυτοκίνητο που βλέπετε στις φωτογραφίες δεν έχει άδεια για να κυκλοφορεί σε δημόσιο δρόμο όμως παρ’ όλα αυτά το κόστος του ξεκινά από τα 750.000 ευρώ (προ φόρων)!
Πρόκειται για τη νέα ακραία δημιουργία της Βrabus, το AMG G63 Crawler και είναι ότι πιο ακραίο έχει δημιουργήσει ο Γερμανός βελτιωτής.

Στην ουσία πρόκειται για ένα buggy το οποίο βασίζεται πάνω στην G-Class από την οποία λείπουν πολλά μέρη του αμαξώματος έτσι ώστε να είναι πανταχόθεν ελεύθερο.
Τα νούμερα ζαλίζουν πραγματικά. Έχει απόσταση από το έδαφος 53 χιλιοστά, απόσταση ικανή για να περάσει από παντού χωρίς κανένα πρόβλημα. Νέα και προσαρμοσμένη στο ακραίο off road είναι και η ανάρτηση η οποία μπορεί να ρυθμιστεί σε ύψος, ενώ εντύπωση προκαλούν και οι τεράστιοι τροχοί.

Ο V8 κινητήρας της AMG έχει ανέβει στα 4,5 λίτρα, με απόδοση στα 900 άλογα και ροπή 1.250 Νm ροπής, αν και περιορίζεται στα… μόλις 1.050 Νm για να προστατευθεί το 9τάχυτο αυτόματο κιβώτιο.

Παρά τις εξαιρετικές εκτός δρόμου ικανότητές του, το Crawler φθάνει στα 100 χλμ/ώρα από στάση σε μόλις 3,4 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική του περιορίζεται στα 160 χλμ/ώρα λόγω των ειδικών εκτός δρόμου ελαστικών.

Η Brabus σχεδιάζει να κατασκευάσει 15 από αυτά τα αυτοκίνητα, με τις πρώτες παραδόσεις να γίνονται προς τα τέλη της χρονιάς. Και όπως καταλαβαίνεται έχουν όλα ήδη βρει τους πελάτες τους στα συνήθη μέρη που κυκλοφορούν τόσο ακραία αυτοκίνητα και τόσο πολλά λεφτά.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό