19.2 C
Athens
Τρίτη, 1 Οκτωβρίου, 2024

Η Brabham Automotive παρέδωσε το πρώτο BT62

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Brabham Automotive παρέδωσε το πρώτο αγωνιστικό της αυτοκίνητο στο Ηνωμένο Βασίλειο, έχοντας επηρεαστεί ελάχιστα από το lockdown του coronavirus.

Το BT62 θα αγωνιστεί φέτος στο Britcar Endurance Championship με την Horsepower Racing με τον Ross Wylie και τον ιδιοκτήτη της ομάδας, Paul Bailey, πίσω από το τιμόνι του.

Με την ονομασία “the world’s most track focused hypercar”, μόλις 70 BT62 πρόκειται να κατασκευαστούν. Εκτός από την original track car έκδοση, θα υπάρχει η έκδοση Competition racing και η έκδοση δρόμου.

Όπως και η track έκδοση, η Competition κατασκευάστηκε από αλουμίνιο και ανθρακονήματα για να διατηρηθεί χαμηλά το βάρος του αυτοκινήτου. Ζυγίζει μόλις 970 κιλά. Τα αεροδυναμικά βοηθήματα προσφέρουν 1.200 κιλά downforce, ενώ τα φρένα από ανθρακονήματα, το motorsport ABS και το traction control βοηθούν το θηρίο στην πίστα.

Η ισχύς προέρχεται από ένα V8 κινητήρα, 5.4 λίτρων, που χρησιμοποιείται σε όλη τη σειρά BT62, με απόδοση 700 ίππων. Συνδυάζεται με ένα 6-τάχυτο σειριακό κιβώτιο και έχει κίνηση στους πίσω τροχούς.

Θέλετε ένα δικό σας δBT62 Competition Θα σας κοστίσει 750.000 λίρες Αγγλίας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό