21.8 C
Athens
Τρίτη, 1 Οκτωβρίου, 2024

Η BMW M8 Competition Manhart είναι τόσο γρήγορη όσο η νέα Porsche 911 Turbo S

Ειδήσεις Ελλάδα

Η M8 Competition είναι το γρηγορότερο μοντέλο της BMW, γι’ αυτό το λόγο η Manhart αποφάσισε τώρα να το κάνει ακόμη γρηγορότερο.

Το πακέτο αναβάθμισης ονομάζεται “MH8 800” και δίνει στο V8, twin-turbo κινητήρα των 4.4 λίτρων μια πολύ επιβλητική ιπποδύναμη. 823 ίππους και 1.050 Nm ροπής. Η επιπλέον ιπποδύναμη “έκοψε” 0,6 δευτερόλεπτα το 0-100 km/h, που διαρκούν μόνο 2,6 δευτερόλεπτα. Για να καταλάβετε καλύτερα αυτήν την απόδοση, η M8 Competition Manhart είναι εξίσου γρήγορη με τη νέο Porsche 911 Turbo S. Από εκεί και πέρα, το αυτοκίνητο χρειάζεται μόλις 5,7 δευτερόλεπτα για να φτάσει τα 200 km/h.

Η βελτιωτική εταιρία εκτός από τον κινητήρα S63, τοποθέτησε νέο body kit, ζάντες αλουμινίου 21 ιντσών μπροστά και πίσω, ανανεωμένη διάταξη ανάρτησης με ρυθμιζόμενα ελατήρια, που επιτρέπουν στον οδηγό να αλλάξει το ύψος του αυτοκινήτου κατά 30 χιλιοστά.

Η Manhart έχει επίσης τροποποιήσει το σύστημα εξάτμισης και έχει αφαιρέσει το φίλτρο σωματιδίων βενζίνης για να ξεκλειδώσει το soundtrack του κινητήρα. Ο θόρυβος μπορεί να ενισχυθεί περαιτέρω αφαιρώντας τους καταλυτικούς μετατροπείς, μαζί με ρυθμιζόμενες βαλβίδες εξάτμισης και με εμφάνιση από ανθρακονήματα ή κεραμικό επίστρωμα.

Δεν υπάρχουν πολλά πράγματα στο εσωτερικό της καμπίνας, η BMW M8 Competition μπορεί προαιρετικά να διαθέτει τόνους από ανθρακονήματα για το τιμόνι και τα κουπί αλλαγής ταχυτήτων.

Στο AutoTopNL στο YouTube, η Manhart κυκλοφόρησε ένα βίντεο με το θηρίο να καταβροχθίζει την Autobahn με ταχύτητες έως και 311 km/h.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό