27.5 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Η BMW M5 γίνεται ελαφρύτερη με εξαρτήματα M Performance

Ειδήσεις Ελλάδα

Η BMW παρουσίασε τα M Performance Parts για τη νέα M5, με στόχο να αντιμετωπίσει τις επικρίσεις σχετικά με το μεγάλο βάρος και το αμφιλεγόμενο στυλ της.

Παρά τη σημαντική μάζα του αυτοκινήτου των 2.2445 κιλών, οι βελτιώσεις αυτές επιδιώκουν να μειώσουν το βάρος και να βελτιώσουν και την αισθητική.

Η M5 διαθέτει πλέον διάφορα εξαρτήματα από ανθρακονήματα, όπως ένα χείλος εμπρός αεροτομής και έναν πίσω διαχύτη, συμβάλλοντας σε μια πιο κομψή και περισσότερο προσανατολισμένη στις επιδόσεις εμφάνιση.

Πρόσθετα στοιχεία από ανθρακονήματα περιλαμβάνουν ένα καπάκι που καλύπτει την τάπα της βενζίνης και τις προεκτάσεις μαρσπιέ, αν και αυτές οι αλλαγές επηρεάζουν ελάχιστα το συνολικό βάρος.

Οι απολήξεις της εξάτμισης είναι ένας συνδυασμός τιτανίου και ανθρακονήματος, με ανάγλυφο το λογότυπο «M5» σε κάθε μία.

Σημαντική εξοικονόμηση προέρχεται από μια οροφή από ανθρακονήματα που μειώνει το βάρος του αυτοκινήτου κατά 30 κιλά και από τα κεραμικά φρένα που κόβουν άλλα 25 κιλά.

Παρά την προσφορά αρκετών επιλογών εξοικονόμησης βάρους και εξαρτημάτων M Performance Parts, η BMW δεν θα συμπεριλάβει καθίσματα από ανθρακονήματα ή τροχούς με κεντρικό κλείδωμα για την έβδομη γενιά της M5, αν και αυτά ήταν διαθέσιμα στα προηγούμενα μοντέλα.

Για ελαφρύτερες ζάντες και αλλαγές σε πιο σπορ χαρακτηριστικά στο σαλόνι, η BMW ανακοίνωσε ότι θα χρειαστεί λίγο καιρό ακόμα, σε έναν νέο γύρο αλλαγών και προσθηκών στη νέα γενιά της Μ5.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό