25 C
Athens
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Η BMW M235i Gran Coupe με τέρμα το γκάζι στην Autobahn

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένα σήμα, αλλά ένα εντελώς διαφορετικό αυτοκίνητο. Μιλάμε για την M235i το κουπέ με ουρά για μερικούς και το σεντάν για άλλους, που βασίζεται στην προσθιοκίνητη πλατφόρμα της Σειρά 1.

Η γκάμα M της BMW αποτελούνταν κάποτε από πραγματικά σπορ αυτοκίνητα, αλλά τα τελευταία χρόνια η εταιρία έχει συμπεριλάβει μοντέλα M Performance, που διατίθενται σχεδόν σε ολόκληρη τη γκάμα της. Για να καταλάβετε, υπάρχουν τώρα αυτοκίνητα που φέρουν «το πιο ισχυρό γράμμα στον κόσμο», το “Μ”, με την M235i Gran Coupe να είναι το πιο αμφιλεγόμενο από όλα αυτά.

Η απάντηση της BMW στα Mercedes-AMG CLA 35 και Audi S3 Sedan κατευθύνθηκε στην Autobahn, όπου το AutoTopNL στο YouTube, έπιασε την τελική της ταχύτητα.

Η M235i xDrive εφοδιάζεται με το 2λιτρο, Twin Power Turbo κινητήρα, απόδοσης 306 PS. Συνδυάζεται με το αυτόματο κιβώτιο Steptronic Sport 8 σχέσεων, τετρακίνηση xDrive και στάνταρ διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης Torsen στον εμπρός άξονα. Επιταχύνει από τα 0-100 km/h σε 4,9 δευτερόλεπτα (4,8″ με το πακέτο M Performance) και η τελική ταχύτητα είναι ηλεκτρονικά περιορισμένη στα 250 km/h.

Υπάρχουν φήμες ότι η BMW σκέφτεται πραγματικά να δώσει στη Σειρά 2 Gran Coupe μια πραγματική έκδοση M με πολύ μεγαλύτερη ισχύ από τα 306 άλογα, που διατίθενται στην M235i. Κάνουν λόγο για 400 ίππους, για να μπορεί να σταθεί απέναντι από τα Audi RS3 Sedan και Mercedes-AMG CLA 45 S.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό