24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Η BMW λανσάρει M Performance Parts για τη νέα X3

Ειδήσεις Ελλάδα

Η BMW X3, στην 4η γενιά της πλέον δεν είναι μόνο μεγαλύτερη από ποτέ αλλά και πιο σπορ και πιο ευέλικτη από ποτέ. Συνδυάζει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που απαιτούνται για ένα άριστο καθημερινό αυτοκίνητο, ένα που θα χρησιμοποιήσεις για τα μεγάλα ταξίδια και ένα που θα ικανοποιήσει ακόμα και πιο… ιδιαίτερα γούστα ενώ η νέα σχεδιαστική ταυτότητα του χαρίζει μία σημαντικά πιο επιβλητική παρουσία. Τα M Sport Package και M Sport Package Pro πακέτα είναι ήδη διαθέσιμα για το μεσαίο crossover της γερμανικής εταιρίας αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει χώρος για κάτι περισσότερο και η BMW γνωρίζει την συνταγή: λέγεται M Performance Parts! Τα αξεσουάρ που λανσάρει η εταιρία μέσω του καταλόγου των BMW Performance Parts κατασκευάζονται με μία πολύπλοκη διαδικασία από carbon fibre reinforced plastic (CFRP), συνθετικές ίνες ή πολυουρεθάνη και η εταιρία εγγυάται ότι ταιριάζουν άψογα με την γεωμετρία και την μονολιθική εμφάνιση της νέας BMW X3.

Ξεκινώντας από το εμπρός μέρος παρατηρούμε το νέο splitter σε μαύρο χρώμα που ταιριάζει με τα μαύρα διακοσμητικά του M Sport προφυλακτήρα και την γρίλια. Στο προφίλ οι τεράστιες 22άρες ζάντες ελαφρού κράματος κλέβουν την παράσταση αν και η BMW προσφέρει και μία πιο λογική επιλογή στις 20 ίντσες που μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο με θερινά όσο και με χειμερινά ελαστικά ενώ νέοι είναι οι καθρέφτες, τα “Frozen Black” αυτοκόλλητα και το ανθρακονήματινο κάλυμμα της τάπας του ρεζερβουάρ προσθέτει και αυτό μία πινελιά. Στο πίσω μέρος, ο πιο επιθετικός προφυλακτήρας φιλοξενεί έναν επίσης πιο επιθετικό διαχύτη και η μεγάλη, διπλή αεροτομή στο τελείωμα της οροφής ολοκληρώνει το look. Για να είμαστε ειλικρινείς, αυτό ισχύει σε όλες τις X3 εκτός της κορυφαίας X3 M50 xDrive για την οποία στον κατάλογο των M Performance Parts υπάρχει και μία επιλογή για ανθρακονημάτινες απολήξεις στην εξάτμιση.

Στο εσωτερικό οι επεμβάσεις των σχεδιαστών δεν είναι εξίσου εκτενείς για λόγους που δυστυχώς δεν γνωρίζουμε. Ακόμα και έτσι όμως, οι ιδιοκτήτες της νέας X3 μπορούν να αντικαταστήσουν τα μαρσπιέ του νέου αποκτήματος τους με νέα, είτε αλουμινένια είτε ανθρακονημάτινα ενώ ο κατάλογος περιλαμβάνει επίσης ειδικά πατάκια με ραφές διαφορετικού χρώματος για αντίθεση και μεταλλικά πεντάλ. Η BMW προσφέρει επίσης μία νέα θήκη για το κλειδί που συνδυάζει alcantara και δέρμα και δίνει μία νότα πάθους ακόμα και έξω από το αυτοκίνητο ενώ προστατεύει το κλειδί από γρατζουνιές και διαθέτει πρακτικές εγκοπές για όλα τα κουμπιά. Μία ενδιαφέρουσα πρόταση λοιπόν, γι’ αυτούς που έχουν αγοράσει ή σκοπεύουν να αγοράσουν τη νέα BMW X3 και αναζητούν τρόπους για να την κάνουν να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες…

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό