20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η BMW θα βγάλει στην αγορά την M4 CS

Ειδήσεις Ελλάδα

Η BMW έδωσε το πράσινο φως προκειμένου να βγει στην αγορά η CS έκδοση της M4. Αυτή θα τοποθετηθεί ανάμεσα από τις M4 Competition και M4 CSL και η παραγωγή της αναμένεται να ξεκινήσει τον Ιούλιο του 2024 και να ολοκληρωθεί τον Ιούνιο του 2025.
Το αυτοκίνητο θα παίρνει κίνηση από τον 3,0-λιτρο twin-turbo κινητήρα που θα αποδίδει 550 άλογα με 650 Nm ροπής. Όπως η M3 CS, έτσι και η M4 CS θα είναι αποκλειστικά διαθέσιμη με το σύστημα τετρακίνησης xDrive, με τον κινητήρα να συνδυάζεται μόνο με το 8-τάχυτο αυτόματου κιβωτίου M Steptronic.

Θα φέρει ενεργή M ανάρτηση, M ενεργό διαφορικό, νέα εξάτμιση και βελτιωμένο σύστημα διεύθυνσης. Το βάρος της θα είναι μειωμένο κατά 20 κιλά σε σχέση με την Μ4 Competition xDrive χάρη στην εκτενή χρήση CFRP στο καπό, στο μπροστινό splitter, στην οροφή, στις εισαγωγές αέρα, στα καλύμματα των πλαϊνών καθρεπτών, στον διαχύτη και στην αεροτομή. Το τελικό καζανάκι θα είναι κατασκευασμένο από τιτάνιο, με τα bucket καθίσματα να είναι και αυτά κατασκευασμένα από ανθρακονήματα.
Οι σφυρήλατες ζάντες θα είναι διαστάσεων 19″ μπροστά και 20″ πίσω, με ελαστικά Michelin Pilot Sport Cup 2 διαστάσεων 275/35 και 285/30 αντίστοιχα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό