29.3 C
Athens
Τρίτη, 25 Ιουνίου, 2024

Η BMW ετοιμάζει πυρετωδώς τη νέα Σειρά 1

Ειδήσεις Ελλάδα

Η BMW Σειρά 1 ετοιμάζεται για μια σημαντική ανανέωση για να παραμείνει ανταγωνιστική απέναντι στο Audi A3 και τη Mercedes-Benz A-Class.

Η νέα Σειρά 1 διατηρεί το συμπαγές μέγεθός της, αλλά διαθέτει ουσιαστικές σχεδιαστικές αναβαθμίσεις.

Αυτές περιλαμβάνουν ένα πιο αιχμηρό μπροστινό τμήμα εμπνευσμένο από την τελευταία BMW Σειρά 5, κάθετα φώτα ημέρας και μια πιο βελτιωμένη εμφάνιση με μια λεπτή διπλή μάσκα νεφρών και μια τραπεζοειδή κάτω εισαγωγή αέρα.

Πρόσθετα σχεδιαστικά στοιχεία περιλαμβάνουν νέες πλευρικές ποδιές, το χαρακτηριστικό σήμα Hoffmeister στην κολόνα C, διακριτικά τετραπλά πίσω φώτα και έναν ανανεωμένο πίσω προφυλακτήρα με φώτα LED.

Στο εσωτερικό, η νέα Σειρά 1 υφίσταται μια σημαντική ανανέωση. Εισάγει την τελευταία καμπυλωτή διάταξη ελεύθερης ψηφιακής οθόνης της BMW, με δύο οθόνες που λειτουργούν με το νέο BMW Operating System 9, με το μενού «QuickSelect» για το iDrive.

Το ταμπλό και η διάταξη των οθονών θα μοιάζουν με εκείνη των πρόσφατων BMW X1 και X2.

Τα νέα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν μια οθόνη head-up display επαυξημένης πραγματικότητας, ενσωμάτωση Android Auto και Apple CarPlay, έναν μινιμαλιστικό επιλογέα ταχυτήτων, περιστροφικό ρυθμιστή έντασης ήχου και διπλές θύρες USB.

Θα περιλαμβάνονται επίσης βελτιωμένα βοηθήματα ασφαλείας, όπως ο βοηθός παρκαρίσματος, η προειδοποίηση ασφαλούς εξόδου από χώρο στάθμευσης και το νέας γενιάς adaptive cruise control.

H νέα Σειρά 1 θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί την αρχιτεκτονική με κίνηση στους εμπρός τροχούς που μοιράζεται με το Mini Cooper με κινητήρα εσωτερικής καύσης. Οι επιλογές κινητήρων δεν αναμένεται να διαφοροποιηθούν, με τη βάση να καλύπτεται από τον 1,5 των 122 ίππων ενώ στην κορυφή θα βρίσκεται η έκδοση M135i με τους 306 ίππους.

Θα υπάρχει επίσης μια plug-in υβριδική έκδοση με 326 ίππους και αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία που ξεπερνά τα 80 χιλιόμετρα σύμφωνα με τον κύκλο WLTP.

Η επίσημη παρουσίαση της ανανεωμένης BMW 1-Series του 2025 αναμένεται αργότερα μέσα στο έτος.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό