22.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η BMW ανανεώνει την 8-Series

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Σειρά 8 παρουσιάστηκε το 2018 και σήμερα η BMW παρουσιάζει την facelift έκδοση της. Όλες οι εκδόσεις του αυτοκινήτου αποκτούν νέα φωτιζόμενη μάσκα, διαφορετικές εισαγωγές αέρα, πέντε νέα χρώματα (Skyscraper Grey metallic, San Remo Green metallic, Portimao Blue metallic, BMW Indiual Frozen Tanzanite Blue metallic και Frozen Pure Grey) όπως και νέες ζάντες.

Στο εσωτερικό υπάρχει μεγαλύτερη οθόνη στο κέντρο του ταμπλό, διαστάσεων 12,3″, που αντικαθιστά την οθόνη των 10,25″. Οι εκδόσεις M850i φέρουν M καθρέπτες, το M επετειακό λογότυπο, ενώ μπορούν να εξοπλιστούν και με το M Sport Package Professional που αποτελείται από μαύρες δαγκάνες, μαύρη μάσκα, μαύρη αεροτομή και σκουρόχρωμους προβολείς.

Οι εκδόσεις M8 είναι πλέον διαθέσιμες ως Competition, απόδοσης 625 ίππων με 750 Nm ροπής. Τα αυτοκίνητα μπορούν να βαφτούν και στα νέα χρώματα Skyscraper Grey, Brooklyn Grey, Isle of Man Green, Tanzanite Blue II και Frozen Pure Grey και στο εσωτερικό τους μπορούν να τοποθετηθούν M carbon καθίσματα, που είναι ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα και θερμαινόμενα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό