18.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Η Blue Skye αφήνει υπονοούμενα για την πώληση της Μίλαν

Ειδήσεις Ελλάδα

Η πώληση της Μίλαν ήταν ένα από τα πιο σημαντικά ποδοσφαιρικά ζητήματα τις τελευταίες εβδομάδες. Ένα θέμα που -μαζί με την κατάκτηση του πρωταθλήματος- έβαλε στο επίκεντρο τον σύλλογο των «Ροσονέρι». Ένα εγχείρημα που φαίνεται να τους έχει ικανοποιήσει όλους, από τη νέα ιδιοκτήτρια RedBird μέχρι τη μειοψηφούσα Elliott.

Σχεδόν όλοι, γιατί στην πραγματικότητα γιατί υπάρχουν και εκείνοι που έχουν μείνει δυσαρεστημένοι με τον τρόπο που εξελίχθηκε η μεταβίβαση της ομάδας από τη Λομβαρδία.

Αυτή είναι η Blue Skye, η εταιρεία με επικεφαλής τους χρηματοδότες Σαλβατόρε Τσερκιόνε και Τζανλούκα Ντ΄ Αβάντσο, η οποία ήταν πρόθυμη να παραμείνει στη Μίλαν με ποσοστό 4,27% στο πρότζεκτ Redblack.

Όπως αναφέρθηκε, η διαδικασία πώλησης έχει προκαλέσει κριτική από το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Μίλαν – και ιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της Blue Skye – Σαλβατόρε Τσερκιόνε.

«Η Blue Skye είναι δυσαρεστημένη με την αδιαφάνεια της διαδικασίας πώλησης», εξήγησε στους Financial Times. «Είμαστε μπερδεμένοι σχετικά με τους πραγματικούς λόγους πίσω από την πώληση του συλλόγου, ειδικά όταν μας περίμενε ένα τόσο λαμπρό μέλλον», πρόσθεσε.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό