Home Auto • Moto Η Bentley χτίζει στο Μαϊάμι ουρανοξύστη με πολυτελή διαμερίσματα και γκαράζ εντός...

Η Bentley χτίζει στο Μαϊάμι ουρανοξύστη με πολυτελή διαμερίσματα και γκαράζ εντός αυτών

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Bentley ανακοίνωσε ότι συνεργάζεται με την παγκοσμίου φήμης αρχιτεκτονική εταιρεία Sieger Suarez Architects και την κατασκευαστική Dezer Development, για τη δημιουργία του πρώτου συγκροτήματος κατοικιών με την επωνυμία της βρετανικής εταιρίας, στο Sunny Isles Beach του Μαϊάμι.
Όταν ολοκληρωθεί, ο ουρανοξύστης ύψους 228 μέτρων και 60 ορόφων θα είναι ο ψηλότερος κατοικημένος ουρανοξύστης στην Αμερική και θα διαθέτει 200 πολυτελή διαμερίσματα, που θα συνοδεύονται με ένα γκαράζ που θα χωρά πολλά αυτοκίνητα. Το γκαράζ δεν θα βρίσκεται στο υπόγειο του ουρανοξύστη, αλλά μέσα στο διαμέρισμά με το αυτοκίνητο να φτάνει σε αυτό μέσω ενός ασανσέρ, ο μηχανισμός του οποίου έχει πατενταριστεί.1Η Bentley υπόσχεται ότι κάθε κατοικία στον ουρανοξύστη θα διαθέτει θέα στον ωκεανό, μαζί με ιδιωτικό μπαλκόνι, πισίνα, σάουνα και υπαίθριο ντους. Ακόμα, θα υπάρχει κοινόχρηστο γυμναστήριο, σπα, εστιατόριο, μπαρ και ένας όμορφα διαμορφωμένος κοινόχρηστος κήπος.
Εκτός από πολυτέλεια, οι κατοικίες και ο ουρανοξύστης διαθέτουν την πιστοποίηση του Florida Green Building Council (FLGC) για την προστασία της τοπικής άγριας ζωής, όπως οι απειλούμενες θαλάσσιες χελώνες που φωλιάζουν κοντά. Γι’αυτό θα χρησιμοποιηθούν φιλικά προς το περιβάλλον δομικά υλικά και κατασκευές που έχουν σχεδιαστεί για τη μείωση του παράκτιου φωτισμού, που είναι ενοχλητικός για τις χελώνες.
Η κατασκευή του ουρανοξύστη θα ξεκινήσει το 2023 και αναμένεται να ολοκληρωθεί το 2026.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Exit mobile version