32.1 C
Athens
Πέμπτη, 27 Ιουνίου, 2024

Η Barilla συστήνει την νέα Pesto Basilico e Limone με ένα τριήμερο event, στην καρδιά της Αθήνας

Ειδήσεις Ελλάδα

Μεταξύ 28-30 Ιουνίου, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ζήσει στο Olympias Rooftop Bar τη συναρπαστική εμπειρία ενός ιταλικού λεμονόκηπου, με το Limonaia Urbana event της Barilla.

Η Barilla προχωρά σε μια νέα προσθήκη στη δημοφιλή οικογένεια Pesto και απογειώνει τις καλοκαιρινές συνταγές με την νέα Pesto Basilico e Limone, τη γεύση που θα απολαύσουν όλοι χάρη στην κρεμώδη υφή της και την φρέσκια νότα λεμονιού. Το πλούσιο άρωμα της νέας Pesto προέρχεται από τον 100% ιταλικό βασιλικό αειφόρου γεωργίας, ενώ το ξύσμα από λεμόνι είναι το συστατικό που χαρίζει μια νότα φρεσκάδας δημιουργώντας τον απόλυτο καλοκαιρινό συνδυασμό γεύσεων. Η Pesto Basilico e Limone, δεν περιέχει γλουτένη και είναι ιδανική για al dente ζυμαρικά, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως δεν μπορεί να αξιοποιηθεί και σε άλλες περιστάσεις. Η νέα Pesto από την Barilla μπορεί να προστεθεί σε πλήθος πιάτων όπως σαλάτες, ομελέτες και μπρουσκέτες. Δεν χρειάζεται ζέσταμα και μετά το άνοιγμα της συσκευασίας, μπορεί να παραμείνει στο ψυγείο για έως και 5 ημέρες.

Στο πλαίσιο του νέου λανσαρίσματος της Pesto Basilico e Limone, η Barilla πρόκειται να μεταμορφώσει το Olympias Rooftop Bar (Αθηνάς 57) σε ένα δροσερό λεμονόκηπο γεμάτο χρώματα και αρώματα δίνοντας στο κοινό την ευκαιρία να δοκιμάσει τη νέα Pesto σε πλήθος συνταγών και να αντλήσει τη δική του έμπνευση βλέποντας έμπειρους ειδήμονες της ιταλικής κουζίνας να μαγειρεύουν.

Πιο συγκεκριμένα, οι παρευρισκόμενοι, θα μεταφερθούν σε ένα υπέροχο σκηνικό με άρωμα μεσογειακού καλοκαιριού που θα τους ταξιδέψει μακριά από την Αθήνα. Το Limonaia Urbana event με θέα την Ακρόπολη θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 28- 30 Ιουνίου. Για την εκδήλωση διατίθενται δύο επιλογές εισιτηρίων αξίας 10€ & 20€. Στην τιμή και των δύο εισιτηρίων περιλαμβάνεται μια υπέροχη γευσιγνωσία τριών πιάτων με διάφορες επιλογές finger food, κυρίως πιάτα ζυμαρικών και γλυκών που έχουν ως πηγή έμπνευσης την Pesto Barilla Basilico e Limone. Την επιμέλεια των πιάτων θα αναλάβει η γαστρονομική ομάδα της Barilla. Οι παρευρισκόμενοι θα απολαύσουν φυσικά και signature cocktails με ή χωρίς αλκοόλ με το στοιχείο του βασιλικού και του λεμονιού να κυριαρχεί.

Με το εισιτήριο αξίας 20€, υπάρχει και η δυνατότητα συμμετοχής σε δημιουργικά ή γαστρονομικά masterclasses που θα κάνουν lead έμπειροι crafters και food passionates. Πιο συγκεκριμένα, ο καταξιωμένος σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου πρόκειται να παρουσιάσει το δικό του masterclass στις 28/6 μεταξύ 17:00- 22:30, η Δωροθέα Μερκούρη, με καταγωγή από την Ιταλία θα εντυπωσιάσει με τα πιάτα της στις 29/6 μεταξύ 17:00- 22:30 και η expert της Ιταλικής κουζίνας Μάγκυ Ταμπακάκη, θα κλείσει την εκδήλωση στις 30/6 μεταξύ 19:00- 22:30. Το κοινό έχει την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά τον αγαπημένο του artisan και να τον δει να μαγειρεύει σε ένα ξεχωριστό masterclass ειδικά διαμορφωμένο από την Barilla.

Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ καθώς στην τιμή του εισιτηρίου των 20€ περιλαμβάνονται και δημιουργικά masterclasses χειροτεχνίας από τους Μπλέ Ζέβρα και Secret Garden στις 28/6 (13:00-14:30), 29/6 & 30/6 (15:00-16:30) αλλά και τα Choe Candles στις 28/6 (15:00-16:30) & 29/6 (13:00-14:30) & 30/6 (17:00-18:30). Στα masterclasses προσφέρεται η δυνατότητα το κοινό να δημιουργήσει τα δικά του κεριά εμπνευσμένα από τα αρώματα του βασιλικού και του λεμονιού ή να διακοσμήσουν τη δική τους κεραμική γλάστρα φυτεύοντας έναν φρέσκο βασιλικό.

Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ξεκινήσει στο more.com και τα έσοδα των εισιτηρίων θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό από την Barilla Hellas στηρίζοντας το έργο του «Μπορούμε» στη μείωση της σπατάλης τροφίμων και την αύξηση της επισιτιστικής στήριξης σε όλη την Ελλάδα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό