20.9 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Η Audi παρουσιάζει το θωρακισμένο A8 L Security

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Audi προσφέρει πλέον το νέο A8 και στη θωρακισμένη έκδοση A8 L Security. Σύμφωνα με την γερμανική εταιρία το θωρακισμένο A8 είναι το πιο ασφαλές Audi που έχει κατασκευάσει ποτέ, με το αυτοκίνητο να έχει λάβει πιστοποίηση θωράκισης VR9. Χρησιμοποιεί ειδικά κράματα αλουμινίου, ειδικές ίνες και ειδικό χάλυβα υψηλής αντοχής, στοιχεία που ενισχύουν την προστασία της καμπίνας.

Ζυγίζει 3.875 κιλά, με τα παράθυρα να είναι αλεξίσφαιρα. Υπάρχει ενδοεπικοινωνία, σύστημα πυρόσβεσης και εφεδρικό σύστημα καθαρού αέρα, με τα run-flat ελαστικά, ακόμη και αν τρυπήσουν, να επιτρέπουν στο αυτοκίνητο να κινηθεί για 80 χλμ με ταχύτητα έως 80 χλμ/ώρα. Επίσης το μοντέλο έχει έξοδο κινδύνου, και πυροτεχνικό σύστημα που ανατινάζει τους μεντεσέδες των πορτών προκειμένου να μπορούν οι επιβάτες να βγουν μέσα από το αυτοκίνητο, στις περιπτώσεις που οι πόρτες δεν μπορούν να ανοίξουν.

Έχει μέγιστο ωφέλιμο φορτίο 600 κιλών και κίνηση παίρνει από τον twin-turbo V8 κινητήρα του S8 απόδοσης 571 ίππων με 800 Nm ροπής. Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 6,3 δευτερόλεπτα, με την τελική ταχύτητα να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 210 χλμ/ώρα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό