20.9 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Η Audi θα παρουσιάσει ηλεκτρικό σκληροτράχηλο SUV

Ειδήσεις Ελλάδα

Τα σχέδια της Audi για το μέλλον περιλαμβάνουν και την παρουσίαση ενός SUV που δεν θα έχει σχέση με όσα υπάρχουν αυτή τη στιγμή στη γκάμα της. Και αυτό γιατί θα είναι σκληροτράχηλο, τόσο οπτικά με την εμφάνισή του όσο και με τις δυνατότητες του.
Σκοπός της γερμανικής εταιρείας είναι να ανταγωνιστεί τη G-Class της Mercedes αλλά και το Defender της Land Rover, ενώ διαφορετική σε σχέση με τα άλλα μοντέλα θα είναι και η βάση του.

Και αυτό γιατί θα χρησιμοποιεί το πλαίσιο τύπου σκάλας που θα εξελιχθεί και για τα μοντέλα της Scout που αποκτήθηκε πρόσφατα από τον όμιλο Volkswagen. H χρήση του δεν θα εγγυάται μόνο την αντοχή στη σκληρή χρήση και την κακομεταχείριση αλλά και τις μεγάλες γωνίες προσέγγισης και διαφυγής, ενώ η μεγάλη απόσταση από το έδαφος θα συμβάλλει και στη μεγάλη γωνία ράμπας.
Όσο για το σύστημα πρόωσης η Audi θα συνεργαστεί με τη Magna, που παρεμπιπτόντως κατασκευάζει και τη Mercedes G-Class στο εργοστάσιό της στην Αυστρία, τουλάχιστον για τις μπαταρίες και τα ηλεκτρονικά της.
Ο σκληροτράχηλος χαρακτήρας του νέου SUV της Audi, που αναμένεται να παρουσιαστεί έως το 2027, θα συνδυάζεται πάντως με ένα πολυτελές εσωτερικό, κατά τα πρότυπα της εταιρείας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό