Home Auto • Moto Η Audi ενσωματώσει το Apple Music στο infotainment των αυτοκινήτων της

Η Audi ενσωματώσει το Apple Music στο infotainment των αυτοκινήτων της

Ειδήσεις Ελλάδα

H Audi ανακοίνωσε σήμερα ότι ενσωματώνει το Apple Music, την συνδρομητική υπηρεσία streaming μουσικής, για όλα σχεδόν τα νέα αυτοκίνητα της στην Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική και την Ιαπωνία.
Η προσθήκη του Apple Music στο infotainment σου δίνει τη δυνατότητα να έχεις απευθείας πρόσβαση και διαισθητικά από την οθόνη του συστήματος Multi-Media Interface (MMI), χρησιμοποιώντας τα δεδομένα του αυτοκινήτου.

Με αυτόν τον τρόπο, οι ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων της γερμανικής εταιρίας θα μπορούν πλέον να παίζουν Apple Music χωρίς να χρειάζεται να συνδέσουν το iPhone τους μέσω Bluetooth ή USB. Ακόμη και τα αυτοκίνητα που βρίσκονται ήδη στο δρόμο θα έχουν αυτή τη δυνατότητα, μέσω μιας αυτόματης over-the-air ενημέρωσης του συστήματος.

Για την ενεργοποίηση του Apple Music, θα πρέπει απλώς να ανοίξεις την εφαρμογή στο infotainment σύστημα του αυτοκινήτου και να ακολουθήσεις τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να συνδεθείς με το Apple ID που χρησιμοποιείς για το Apple Music. Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία, θα πρέπει απλώς να εισαγάγεις έναν κωδικό επαλήθευσης που αποστέλλεται στο τηλέφωνο σου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Exit mobile version