31.6 C
Athens
Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024

Η Audi για δεύτερη σερί χρονιά επίσημος χορηγός του ‘Women’s Golf Day’ για καλό σκοπό

Ειδήσεις Ελλάδα

Πρόκειται για μια διεθνή εκδήλωση που πραγματοποιείται ταυτόχρονα σε 84 χώρες με στόχο να ακουστεί με δύναμη η φωνή της σύγχρονης γυναίκας. Το κεντρικό μήνυμα του φετινού “Women’s Golf Day 2024 powered by Audi” είναι “Εμπλακείτε. Στηρίξτε. Ενδυναμώστε.”

Η Audi, συνώνυμο του αθλητισμού, της ακρίβειας και του πάθους, συνδυάζοντας άψογα τον ενθουσιασμό του golf με τη γοητεία των αυτοκινήτων Audi για περισσότερες από δύο δεκαετίες, είναι ο επίσημος χορηγός του “Women’s Golf Day” που θα διεξαχθεί το Σάββατο 1 Ιουνίου, στο Golf Γλυφάδας. To “Women’s Golf Day” είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό αθλητικό γεγονός.

Q4 e-tron
AUDI AG

Είναι ένα παγκόσμιο κίνημα αφιερωμένο στη συμμετοχή, την ενδυνάμωση και την υποστήριξη των γυναικών μέσω του golf. Πρόκειται για μία διεθνή εκδήλωση που πραγματοποιείται ταυτόχρονα σε 84 χώρες του κόσμου και έχει τύχει μεγάλης προβολής από την Αθήνα μέχρι την Times Square της Νέας Υόρκης και από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα μέχρι την Ιαπωνία.

Στην εκδήλωση συμμετέχει μεγάλος αριθμός γυναικών κάθε ηλικίας που ενώνουν τις δυνάμεις τους, ανεξαρτήτως φυλής, θρησκείας, γλώσσας ή εθνικότητας. Με κεντρικό μήνυμα «Εμπλακείτε. Στηρίξτε. Ενδυναμώστε.», το φετινό “Women’s Golf Day 2024 powered by Audi” καλεί γυναίκες από την Ελλάδα και άλλες χώρες να αναδείξουν τις διεκδικήσεις τους παίζοντας και απολαμβάνοντας golf.

Q8
AUDI AG

Κι όλα αυτά, κάτω από τον αττικό ουρανό και για καλό σκοπό, καθώς το “Women’s Golf Day 2024 powered by Audi” έχει ως στόχο τη στήριξη του σωματείου “ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με Καρκίνο”. Στο ειδικά διαμορφωμένο stand της Audi, τόσο οι κυρίες που θα συμμετέχουν στην ξεχωριστή αυτή εκδήλωση όσο και οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά τα εντυπωσιακά Audi Q4 etron, Q8 etron, Q8, και e-tron GT.

Ως επίσημος χορηγός αυτής της εκδήλωσης, η Audi είναι υπερήφανη που ενισχύει το μήνυμα της γυναικείας ενδυνάμωσης και ενθαρρύνει τη γυναικεία αλληλεγγύη και επιχειρηματικότητα μέσω του συγκεκριμένου σπορ. Το βράδυ της ίδιας μέρας, θα δοθεί φιλανθρωπικό δείπνο, με μεγάλη συμμετοχή εταιρειών από το χώρο της Ναυτιλίας, τη Βιομηχανία, το Εμπόριο και άλλες επιχειρήσεις.

Q8 TFSI e quattro
AUDI AG

Ακόμα, θα πραγματοποιηθεί η απονομή των βραβείων και των αναμνηστικών πλακετών στους χορηγούς και τους υποστηρικτές του αγώνα, ενώ η βραδιά θα κλείσει και πάλι με πολλά χαμόγελα και με τις αγαπημένες επιτυχίες του αναγνωρισμένου καλλιτέχνη Αναστάσιου Ράμμου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό