18.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Η Ashley Graham είναι μαμά τριών αγοριών: Η ανακοίνωση της γέννησης των διδύμων έγινε με ένα story

Ειδήσεις Ελλάδα

Ούτε έναν, ούτε δύο, ούτε τρεις αλλά τέσσερις άντρες έχει πια στη ζωή της η Ashley Graham.

Η Ashley Graham έγινε μαμά ξανά! Το 34χρονο plus size μοντέλο έφερε στον κόσμο τα δίδυμα αγόρια της, έναν χρόνο μετά την απόκτηση του πρώτου της παιδιού.

 Την ανακοίνωση της γέννας έκανε η ίδια η Graham με ένα story στο Instagram όπου και έγραψε χαρακτηριστικά:

Η Ashley Graham περιμένει δίδυμα! Το συγκινητικό βίντεο με το υπερηχογράφημα
 Το story για τη γέννα στο σπίτι

«Ο Justin Ervin και εγώ είμαστε ενθουσιασμένοι να μοιραστούμε πως τα αγόρια μας είναι εδώ, γεννήθηκαν νωρίτερα το πρωί στο σπίτι και είναι χαρούμενα και υγιή», έγραψε η Graham τονίζοντας:

 «Θα χρειαστώ λίγο χρόνο να επουλωθώ και να συνδεθώ με τον σύζυγο και τα τρία αγόρια αλλά ανυπομονώ να μοιραστώ περισσότερα με εσάς», κατέληξε η πανευτυχής μαμάς.

 

Η ανακοίνωση της δίδυμης κύησης:

Η Graham ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της τον Ιούλιο και είναι μαμά του ενός έτους Isaac ενώ τον Σεπτέμβριο με ένα βίντεο έδειξε την έκπληξή της όταν ο γιατρός της ανακοίνωσε πως όχι μόνο περιμένει δίδυμα αλλά θα είναι και αυτά αγοράκια.

Το μοντέλο είναι ζευγάρι με τον σύζυγό της για περισσότερο από μια δεκαετία και παντρεύτηκαν το 2010, έναν χρόνο μετά τη γνωριμία τους σε εκκλησία.

Το Plus size μοντέλο του Sports Illustrated έχει μιλήσει και για τα σημάδια της εγκυμοσύνης στο σώμα της και για τις δυσκολίες της μητρότητας ενώ τον περασμένο Φεβρουάριο, έναν μήνα μετά τον ερχομό του πρώτου της γιου είχε πει χαρακτηριστικά:

«Σηκώστε το χέρι σας αν δεν ξέρατε κι εσείς να αλλάξετε πάνες. Κανείς δεν μιλάει για την αποθεραπεία και την επούλωση την οποία περνούν οι νέες μαμάδες. Ήθελα να πω πως δεν είναι όλα ουράνιο τόξο και πεταλούδες», τόνισε η Ashley ενώ ο κινηματογραφιστής αγαπημένος της ήταν εκεί στον τοκετό της Graham όπως ακριβώς συνέβη και την πρώτη φορά.

Οι γέννες στο σπίτι:

Μιλώντας σε podcast, το Pretty Big Deal, τον Φεβρουάριο του 2020, η Graham είχε αποκαλύψει το πόσο λάτρεψε τον τοκετό στο σπίτι:

«Κανείς δεν σε προετοιμάζει για το πόσο μαγικό και ξεχωριστό είναι το ταξίδι της γέννας, είμαι ευγνώμων που γέννηση στο σπίτι με τον σύζυγό μου στο πλευρό μου τις έξι ώρες του τοκετού. Η στιγμή που κράτησα στην αγκαλιά μου το μωρό μου, ήταν ανεπανάληπτη. Τώρα που γέννησα φυσικά, νιώθω πως δεν υπάρχει κάτι που δεν μπορώ να κάνω, δεν υπάρχει τίποτα που να έρθει στον δρόμο μου και να πω δεν το αντέχω».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:
«Κανένας δεν λέει την αλήθεια για την περίοδο της λοχείας»: Η star στο πιο… άβολο post
Έγκυος στο 2ο παιδί της η Ashley Graham: Η συγκινητική ανάρτηση στο Instagram

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό