22.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Η Apple θα το παρουσιάσει το 2022 ίσως με άλλο όνομα

Ειδήσεις Ελλάδα

Φήμες θέλουν την Apple να εγκαταλείπει το Air από το επερχόμενο MacBook Air που θεωρείται δεδομένο ότι θα παρουσιαστεί το 2022. Ένα άλλο στοιχείο του εξοπλισμού του, θα είναι ο επεξεργαστής Μ2, που θα δούμε εκεί για πρώτη φορά.

Το MacBook Air του 2022 θα είναι το πρώτο laptop της Apple με τον επεξεργαστή Μ2, ενώ θα έχει και τον τρόπο σύνδεσης MagSafe, όπως ακριβώς ο νέος MacBook Pro που παρουσιάστηκε πρόσφατα. Το στοιχείο που κεντρίζει, πάντως, το ενδιαφέρον είναι ότι η Apple φέρεται διατεθειμένη να αλλάξει το όνομα του MacBook Air.

Το MacBook Air του 2022 εκτιμάται ότι θα έχει σχεδιασμό όμοιο με το MacBook Pro, με μικρότερο βάρος και αρκετά πιο λεπτό προφίλ, ενώ δεν θα υπάρχει ανεμιστήρας. Η οθόνη του νέου μοντέλου δεν θα είναι στα 120 Hz, ούτε θα υπάρχει τεχνολογία Pro Motion. Η τεχνολογία της οθόνης θα είναι mini-LED.

Προφανώς, το M2 chip δεν θα είναι το ίδιο ισχυρό με το M1 Pro και το M1 Max, αλλά σίγουρα θα αποτελεί μία σημαντική εξέλιξη σε σχέση με το παρελθόν.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό