27.2 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Η Apex ετοιμάζει νέα μοντέλα, μετά το AP-0

Ειδήσεις Ελλάδα

H Apex είναι μια νέα, μικρή βρετανική εταιρία, η οποία ιδρύθηκε από τα αδέρφια Gary και Jason Yeung, τα οποία έχουν καταγωγή από το Hong Kong. Η εταιρία, όμως, βρίσκεται στο Woking, και εκεί γίνεται ο σχεδιασμός, η εξέλιξη και η κατασκευή των αυτοκινήτων.
Στα μέσα του περασμένου μήνα, η Apex παρουσίασε το AP-0 Concept, το οποίο μας δείχνει πως θα μοιάζει το ηλεκτρικό sport μοντέλο παραγωγής που θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2022, με την αρχική του τιμή στην Αγγλία να ορίζεται στις 150.000 λίρες (166.500 ευρώ) προ φόρων.1Η εταιρία έχει σκοπό να κατασκευάζει 500 αυτοκίνητα του εν λόγω μοντέλου ετησίως, αλλά δεν σκοπεύει να μείνει μόνο με αυτό. Το επόμενο μοντέλο της γκάμας της Apex θα είναι ένα φθηνότερο και μικρότερο ηλεκτρικό sport αυτοκίνητο, που θα κατασκευάζεται στην Κίνα, αλλά ο σχεδιασμός του και η εξέλιξη του θα γίνει στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Αυτό θα βασίζεται στην ίδια πλατφόρμα με το AP-0, με την τιμή του να αναμένεται να είναι μικρότερη από 100.000 λίρες (€114.500), καθιστώντας το σημαντικά φθηνότερο από το AP-0. Τέλος, τα αδέρφια Yeung αποκάλυψαν ότι ένα άλλο παράρτημα της επιχείρησης θα επικεντρωθεί στην εξέλιξη τετραθέσιων μοντέλων, με στόχο το πρώτο εξ’αυτών να κυκλοφορήσει πριν από το 2030.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό