23.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η Amazon Prime Video δημιούργησε σειρά για τον Ντιέγκο Σιμεόνε

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Prime Video αποκάλυψε το τρέιλερ του ΣΙΜΕΟΝΕ, της επερχόμενης σειράς ντοκιμαντέρ της Amazon Exclusive η οποία είναι αφιερωμένη στην καριέρα του Αργεντινού τεχνικού της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντιέγκο Πάμπλο Σιμεόνε.

Τα έξι επεισόδια, διάρκειας 40 λεπτών έκαστο, θα κάνουν το ντεμπούτο τους αποκλειστικά στο Prime Video παγκοσμίως στις 26 Ιανουαρίου 2022, με εξαίρεση την Ινδία, την Ιαπωνία και την Κίνα.

Στην τριακονταετή καριέρα του ως παίκτης και προπονητής, ο Ντιέγκο δημιούργησε έναν τρόπο κατανόησης του ποδοσφαίρου που είναι μοναδικός και αναγνωρίσιμος παγκοσμίως.

Το «Τσολίσμο» αντιπροσωπεύει μια φιλοσοφία και μια στρατηγική παιχνιδιού, ένα σύνολο αξιών κι εργαλείων που ο Σιμεόνε έχει συλλέξει κατά τη διάρκεια της καριέρας του, με βάση την παρατήρηση, τη σκληρή δουλειά και το ξεπέρασμα των δυσκολιών, στοιχεία που εκλαμβάνονται από τις νίκες και, κυρίως, από τις ήττες.

Η σειρά ακολουθεί τον κόουτς των «ροχιμπλάνκος» κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου 2020-21 κι αποκαλύπτει το μυστικό μιας επιτυχίας που έκανε τον Αργεντινό προπονητή να μείνει στην Ιστορία του ποδοσφαίρου.

Οι μαρτυρίες των Κριστιάνο Ρονάλντο, Ντέιβιντ Μπέκαμ, Λιονέλ Μέσι, Ζοσέ Μουρίνιο, Πεπ Γκουαρδιόλα, Σέρχιο Ράμος, Λουίς Σουάρες, Κόκε και Φερνάντο Τόρες είναι μερικές μόνο από εκείνες που συγκεντρώθηκαν στο πλαίσιο αυτής της σειράς ντοκιμαντέρ, γύρω από τη φιγούρα του Ντιέγκο Πάμπλο Σιμεόνε.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό