18.8 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Η Amazon ξεκινά την παραγωγή της τηλεοπτικής μεταφοράς του Fallout μέσα στο 2022

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Amazon ξεκίνησε την παραγωγή της σειράς που βασίζεται στο δημοφιλές game Fallout. Σύμφωνα με πληροφορίες από το Deadline και Variety, η Geneva Robertson-Dworet (Captain Marvel) και ο Graham Wagner (Silicon Valley) θα είναι οι showrunners στο έργο.

Η εκτελεστική παραγωγή της σειράς θα γίνει από τους Jonathan Nolan και Lisa Joy, δημιουργούς του Westworld. Ο Todd Howard των Bethesda Game Studios και ο James Altman της Bethesda Softworks θα είναι επίσης εκτελεστικοί παραγωγοί και ο Nolan θα σκηνοθετήσει το πρώτο επεισόδιο.

Οι Jonathan Nolan και Lisa Joy είπαν στο The Hollywood Reporter:

Το Fallout είναι μια από τις καλύτερες σειρές παιχνιδιών όλων των εποχών. Κάθε κεφάλαιο αυτής της απίστευτα ευφάνταστης ιστορίας μας έχει κοστίσει αμέτρητες ώρες που θα μπορούσαμε να περάσουμε με την οικογένεια και τους φίλους μας. Είμαστε λοιπόν απίστευτα ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε με τον Todd Howard και τους υπόλοιπους τρελούς της Bethesda για να ζωντανέψουμε αυτό το τεράστιο, ανατρεπτικό και σκοτεινά αστείο σύμπαν με την Amazon.

To Fallout είναι μια σειρά RPG games που εκτυλίσσονται στην μεταπολεμική εποχή των ΗΠΑ την δεκαετία του ’50. Η Bethesda απέκτησε τα δικαιώματα της σειράς το 2004 και κυκλοφόρησε το Fallout 3 το 2008. Μετέπειτα, κυκλοφόρησε το 2014 το Fallout 4 και το 2018 το Fallout 76.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

[via]

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό