18.1 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η Alpine προσθέτει δύο νέα χρώματα στο A110 για το Grand Prix του Miami

Ειδήσεις Ελλάδα

To ερχόμενο Σαββατοκύριακο η F1 ταξιδεύει στην Αμερική και την πολιτεία της Florida για το πρώτο Grand Prix στο Miami, και η Alpine θέλοντας να το γιορτάσει παρουσιάζει το πακέτο South Beach Colorway για το A110. Αυτό περιλαμβάνει δύο ειδικές εξωτερικές αποχρώσεις, που δημιουργήθηκαν από το τμήμα εξατομίκευσης της εταιρίας, το Alpine Atelier.

Τα νέα χρώματα είναι το Bleu Azur (γαλάζιο) και το Rose Bruyere (ροζ), τα οποία συνοδεύονται με μικρές εσωτερικές και εξωτερικές πινελιές.
Σύμφωνα με την γαλλική εταιρία, το πακέτο South Beach Colorway εμπνεύστηκε από τα φώτα νέον του Ocean Drive, τα art deco κτίρια με θέα στο Μαϊάμι, τα πολύχρωμα ηλιοβασιλέματα και τη ζωντανή μουσική σκηνή της πόλης. Ταυτόχρονα αντιπροσωπεύουν δύο ιστορικά χρώματα για τη μάρκα και μοιάζουν με τις αποχρώσεις του μονοθέσιου της Alpine στην F1.

Και οι δύο αποχρώσεις συνδυάζονται με λευκές ζάντες 18 ιντσών και μπλε/ροζ εμβλήματα σημαίας στην τρίτη κολόνα. Στο εσωτερικό υπάρχουν ειδικά πατάκια, ραφές στα καθίσματα σε ανοιχτό γκρι και δερμάτινη επένδυση της κεντρικής κονσόλας.
Το πακέτο South Beach Colorway θα γίνει διαθέσιμο από το καλοκαίρι του 2022, με τις κρατήσεις να ανοίγουν -μέσω της εφαρμογής Alpine- από τις 3 Μαΐου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό