27.7 C
Athens
Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου, 2024

Η Alpina XB7 Manufaktur είναι η κορυφαία εκδοχή της BMW Χ7

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Alpina, που είναι γνωστή για τις πιο πολυτελείς εκδοχές των μοντέλων της BMW και πλέον είναι μέλος του ομίλου της βαυαρικής εταιρείας, παρουσίασε την κορυφαία έκδοση της XΒ7.

Της δικής της παραλλαγής της X7, του μεγάλου συμβατικού SUV της μάρκας, που για την περίσταση έχει και την επωνυμία Manufaktur.

Με την XB7 Manufaktur η Alpina και κατά συνέπεια η BMW θα ανταγωνίζεται τις αντίστοιχες Maybach.

Έτσι έχει ζάντες 23 ιντσών στο κλασικό και διάσημο πια σχέδια της Alpina και έναν πιο τονισμένο διαχύτη πίσω, ενώ για το αμάξωμα μπορεί κανείς να επιλέξει τις αποχρώσεις Alpina Blue και Alpina Green ΙΙ ή κάποιο από τα χρώματα του καταλόγου BMW Indiual.

Στο εσωτερικό σχεδόν τα πάντα είναι καλυμμένα με δέρμα, ενώ όσοι θέλουν ακόμα πιο πολύ μπορούν να επιλέξουν την προαιρετική επένδυση Lavalina που αποτελείται από 427 διαφορετικά τμήματα και χρειάζεται περίπου 100 ώρες για να τοποθετηθεί.

Φυσικά δεν λείπουν ούτε τα πατάκια με το λογότυπο Manufaktur αλλά ούτε και η απαραίτητη πλακέτα στην κονσόλα.

Ο κινητήρας είναι ο bi-turbo V8 των 4.400 κυβικών που εδώ φτάνει τους 621 ίππους και τα 800 Nm. Το κιβώτιο είναι το γνωστό αυτόματο των 8 σχέσεων της BMW, ενώ οι ρυθμίσεις της πνευματικής ανάρτησης είναι εδώ πιο σπορτίφ σε σχέση με τη στάνταρ X7.

Αν αναρωτιέστε για την τιμή της Alpina XB7 Manufaktur σημειώστε πως στη Γερμανία θα κοστίζει από 190.500 ευρώ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό