21 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Η Alpha Bank βρίσκεται δίπλα στην ελληνική επιχειρηματικότητα με προνομιακές λύσεις χρηματοδότησης και συμβουλευτικής τραπεζικής

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι μικρές και μεσαίες ελληνικές επιχειρήσεις έχουν έναν σημαντικό αρωγό στην προσπάθειά τους να εκσυγχρονιστούν, να αναπτυχθούν και να καλύψουν τις ανάγκες που συνεχώς προκύπτουν για το επιχειρείν στη νέα εποχή. Η Alpha Bank στέκεται δίπλα τους τόσο με ευρεία δέσμη χρηματοδοτικών  λύσεων, όσο και με συμβουλευτικές υπηρεσίες.

Η Τράπεζα, κατανοώντας τις ανάγκες των Ελλήνων επιχειρηματιών και έχοντας τη γνώση και την πρόθεση να τους προσφέρει τα εφόδια που χρειάζονται, για την επιτυχή μετάβαση της επιχείρησής τους, σε ένα βιώσιμο και ανταγωνιστικό μέλλον, αξιοποιεί τρία νέα προγράμματα χρηματοδότησης του Ταμείου Χαρτοφυλακίου “Business Growth Fund”,της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας:

Πράσινα Συγχρηματοδοτούμενα Δάνεια,Δάνεια Ψηφιακής Aναβάθμισης καιΔάνεια Ρευστότητας Επιχειρήσεων

παρέχοντας 40% άτοκη χρηματοδότηση με δυνατότητα επιπρόσθετης επιδότησης επιτοκίου κατά 3% για τα δύο πρώτα έτη.

Επιπλέον αυτών, οι επιχειρηματίες, για την υλοποίηση των επενδυτικών τους σχεδίων, μπορούν να αναζητήσουν πόρους και να επωφεληθούν από τους προνομιακούς όρους χρηματοδότησης που παρέχονται μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, των καθεστώτων του Αναπτυξιακού Νόμου, των Δράσεων ΕΣΠΑ 2021-2027 κ.ά. , καθώς και τις χρηματοδοτικές λύσεις της σειράς προϊόντων Alpha Επιχειρώ, με ελκυστικά κυμαινόμενα ή σταθερά επιτόκια.

Για το 2022, η Alpha Bank ήταν η πρώτη ελληνική τράπεζα στη χρηματοδότηση επιχειρήσεων, εκταμιεύοντας δάνεια ύψους 4 δις ευρώ μέσα στο πρώτο εξάμηνο του έτους.

Πλέον όμως των χρηματοδοτικών λύσεων, η Alpha Bank πρωτοστατεί και στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων συμβουλευτικής τραπεζικής και τεχνικής υποστήριξης, προκειμένου οι επιχειρηματίες  να διαμορφώσουν το αύριο της επιχείρησής τους, έχοντας δίπλα τους εξειδικευμένους συνεργάτες του Οικοσυστήματος Συνεργατών Alpha Bank, που θα συνδράμουν μεθοδικά στην πορεία ωρίμανσης κι επιτυχίας των επιχειρηματικών τους σχεδίων.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό