24.8 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Η Adele ποζάρει σαν άγγελος με φόρεμα Schiaparelli και τον σύντροφό της (photos)

Ειδήσεις Ελλάδα

H 33χρονη τραγουδίστρια παρευρέθηκε σε γάμο μαζί με τον Rich Paul και έδειχνε πιο κομψή από ποτέ.

Μια άκρως λαμπερή εμφάνιση πραγματοποίησε η Adele, η οποία παρευρέθηκε σε γάμο με τον σύντροφό της, Rich Paul. Η Βρετανίδα star δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram, με τους φανς να δηλώνουν εντυπωσιασμένοι με την νέα της εικόνα. 

O έρωτας δεν κρύβεται για την Adele και τον αγαπημένο της Rich Paul
Η εντυπωσιακή εμφάνιση στον γάμο του Αnthony Davis και το πρώτο post με τον αγαπημένο της

 

Τον έρωτα στο πρόσωπο του κορυφαίου μάνατζερ αθλητών, Rich Paul, έχει βρει η 33χρονη Adele η οποία για πρώτη φορά δημοσίευσε φωτογραφία μαζί του στο Instagram αποκαλύπτοντας και επίσημα πια τη σχέση τους.

Το ερωτευμένο ζευγάρι έδωσε το «παρών» στο γάμο του μπασκετμπολίστα Anthony Davis και έδειχναν άκρως ευδιάθετοι. Η Adele όπως θα δεις και στο παρακάτω βίντεο από το γαμήλιο πάρτι κρατούσε ένα ποτήρι κρασί και χόρευε στο ρυθμό της μουσικής.

Η τραγουδίστρια επέλεξε μια ασπρόμαυρη στράπλες δημιουργία του οίκου Schiaparelli, με κεντημένα λουλούδια στο στήθος. Τα χρυσά σκουλαρίκια, το εντυπωσιακό μακιγιάζ και το sleek χτένισμά της ολοκλήρωσαν με τον ωραιότερο τρόπο το look.

 

Η Adele πιο όμορφη και chic από κάθε άλλη φορά- Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

Η τραγουδίστρια δεν θυμίζει σήμερα σε τίποτα την παλιά της εικόνα αφού έχει χάσει αρκετά περιττά κιλά (45 ολόκληρα κιλά) και είναι πιο fit από ποτέ. Η Adele έχει μιλήσει ανοιχτά για το πρόγραμμα διατροφής και άσκησης που ακολούθησε για να πετύχει τους fitness στόχους της.

Η δίαιτα της τραγουδίστριας ονομάζεται Sirtfood diet, και είναι βασισμένη σε οργανικά προϊόντα. Τη συγκεκριμένη διατροφή λέγεται ότι ακολουθεί και ο πρίγκιπας Harry, που είναι φίλος με την Adele. Το μόνο σίγουρο είναι πως η 33χρονη star διανύει την καλύτερη περίοδο τόσο σε επαγγελματικό αλλά και προσωπικό επίπεδο.

«Ήθελα να είμαι ένα υγιές πρότυπο για τον γιο μου», δήλωσε εξ αρχής η πολυβραβευμένη ντίβα της μουσικής, που έχει δεχθεί ισχυρή κριτική για την δίαιτα που ακολούθησε.

φωτογραφιών: @adele

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό