29.1 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Η 74χρονη ιέρεια της μόδας που δε γερνάει ποτέ εντυπωσίασε ξανά!

Ειδήσεις Ελλάδα

Λίγες μόνο μέρες μετά τα αποθεωτικά σχόλια που έλαβε για τη σιλουέτα της αν και έχει συμπληρώσει τα 74 της χρόνια, η σχεδιάστρια μόδας, Βέρα Γουάνγκ, με μια νέα εμφάνιση απέδειξε ξανά ότι για εκείνη η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός. 

Σε πάρτι που διοργάνωσε η Vogue το βράδυ της Δευτέρας (3/6) στη Νέα Υόρκη ο φακός απαθανάτισε τη Βέρα Φουανγκ. 

Σε φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και δημοσίευσε η Daily Mail, η σχεδιάστρια μόδας φαίνεται να φορά ένα κοντό ασπρόμαυρο φόρεμα, το οποίο συνδύασε με ψηλοτάκουνες γόβες, αναδεικνύοντας την καλλίγραμμη σιλουέτα της. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι μαύρα γυαλιά.

Demi Lovato, Vera Wang and Michelle Williams look ready for summer in chic white looks for Vogue dinner party https://t.co/ltyaERwBwM

— Daily Mail Celebrity (@DailyMailCeleb) June 4, 2024

Η ίδια, πάντως, όταν έχει ρωτηθεί σε συνεντεύξεις της για τον τρόπο με τον οποίο διατηρείται σε αυτή την κατάσταση, αν και διανύει την όγδοη δεκαετία της ζωής της, έχει απαντήσει ότι στο μενού περιλαμβάνει και μπέργκερ από τα McDonald’s, βότκα και ντόνατς.

«Ο χρόνος υποκλίνεται σε σένα και σταματάει να κινείται»

Η Βέρα Γουάνγκ, η διάσημη σχεδιάστρια μόδας, εντυπωσίασε τους θαυμαστές της για ακόμη μια φορά, όταν μοιράστηκε μερικά ηλιόλουστα φωτογραφικά ενσταντανέ από τα Χάμπτονς στη Νέα Υόρκη, στο προφίλ της στο Instagram την Δευτέρα (27/5).

Η εμβληματική σχεδιάστρια νυφικών φορούσε ένα απλό λευκό tank suit με τετράγωνο ντεκολτέ καθώς πόζαρε έχοντας για φόντο μια εντυπωσιακή πισίνα.

«Ο χρόνος υποκλίνεται σε σένα και σταματάει να κινείται» έγραψε ένας από τους εκατοντάδες που σχολίασαν τις φωτογραφίες της 74χρονης Γουάνγκ στο Instagrm.

«Πρέπει να έχεις το σύνδρομο του Μπέντζαμιν Μπάτον», «εσύ γερνάς ανάποδα» έγραψαν άλλοι σχολιαστές της ανάρτησης. «Μάθε με πώς να το κάνω», ζήτησαν κάποιοι άλλοι.

Ποια είναι η Βέρα Γουάνγκ

Η Βέρα Γουάνγκ γεννήθηκε το 1949 και είναι Αμερικανίδα σχεδιάστρια μόδας, γνωστή αρχικά για τα δημιουργήματά της στο καλλιτεχνικό πατινάζ. Ήταν και η ίδια αθλήτρια καλλιτεχνικού πατινάζ που μάλιστα το 1968 πήρε μέρος σε διαγωνισμούς των ΗΠΑ και πόζαρε στο Sports Illustrated.

Απέτυχε να φτιάξει ολυμπιακή ομάδα εκείνη τη χρονιά και αποφάσισε να κυνηγήσει αλλού τα όνειρά της. Σήμερα είναι γνωστή για τη σειρά νυφικών της και άλλων αντικειμένων και ρούχων που έχει λανσάρει.

Ορισμένες από τις σταρ που έχουν εμφανιστεί με δημιουργίες της Γουάνγκ είναι η Zendaya και η Αριάνα Γκράντε.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό