21 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Η 23χρονη Amanda Gorman σχεδιάζει την υποψηφιότητά της για πρόεδρος των Η.Π.Α.

Ειδήσεις Ελλάδα

Σάββατο 28 Αυγούστου 2021, 20:00

H Amanda Gorman εδώ και αρκετό καιρό σχεδιάζει την υποψηφιότητά της για πρόεδρος των Η.Π.Α. Η 23χρονη ποιήτρια και ακτιβίστρια που όλος ο κόσμος θαύμασε στην ορκωμοσία του Joe Biden ήξερε από τότε που ήταν 11 χρονών ότι ήθελε να βρεθεί στον Λευκό Οίκο.

Μιλώντας στο περιοδικό WSJ, η Gorman είπε ότι σχεδιάζει να βάλει υποψηφιότητα στις εκλογές του 2036, κάτι που έχει υπονοήσει και σε παλιότερες συνεντεύξεις της. «Πιστεύω ότι για να κάνεις το αδύνατο πιο κοντινό πρέπει να του φέρεσαι σαν να πλησιάζει» είπε η απόφοιτος του Harvard.

H 23χρονη ασχολείται με θέματα όπως η κλιματική αλλαγή, τα σεξουαλικά εγκλήματα και το εμπόριο λευκής σαρκός και όπως παραδέχεται καταλαβαίνει ότι η προεδρία της Αμερικής είναι μια πολύ δύσκολη δουλειά: «Πάντα καταλάβαινα ότι πιθανότητα της προεδρίας ή ενός πολιτικού γραφείου ήταν τόσο φοβερή όσο και τοξική και απαίσια».

Η Amanda Gorman θα είναι φέτος μαζί με τον Timothee Chalamet, την Billie Eilish και την Naomi Osaka οικοδέσποινα του Met Gala. Όπως λέει «η τέχνη είναι πολιτική. Ειδικά η μόδα” ενώ τονίζει ότι “μου αρέσει να βρίσκω περισσότερες σούπερ -δυνάμεις σε αυτά που φοράω».

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram   

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό