27.5 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Η 12αδα της Εθνικής για Πουέρτο Ρίκο – Εκτός ο Giannis και άλλοι δύο

Ειδήσεις Ελλάδα

Παίζοντας εξαιρετικό μπάσκετ, η Εθνική κατάφερε να πετύχει τον μεγάλο της στόχο και νικώντας την Κροατία στον τελικό του προολυμπιακού τουρνουά στο ΣΕΦ, πήρε το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, όπου θα βρει στον δρόμο της την Αυστραλία, την Ισπανία και τον Καναδά. 

Προτού πετάξει για Παρίσι, η «επίσημη αγαπημένη» θα δώσει ένα φιλικό με το Πουέρτο Ρίκο στο γήπεδο του ΠΑΟΚ. Ο Βασίλης Σπανούλης έκανε γνωστή τη 12αδα, από την οποία απουσιάζουν οι Γιάννης Αντετοκούνμπο (ίωση), Νικ Καλάθης και Γιαννούλης Λαρεντζάκης, με τους δύο τελευταίους να κάνουν αποθεραπεία.

Δείτε την ενημέρωση της ΕΟΚ

Η Εθνική Ανδρών προπονήθηκε σήμερα (15/7) το απόγευμα στο Περιστέρι, πριν αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη και το προγραμματισμένο για αύριο φιλικό με το Πουέρτο στην PAOK Sports Arena.

Στην αποστολή δε συμμετέχουν οι, Γιάννης Αντετοκούνμπο λόγω μίας ίωσης που τον κράτησε έξω και από τη σημερινή προπόνηση, Νικ Καλάθης και Γιαννούλης Λαρεντζάκης που είναι στο τελικό στάδιο αποθεραπείας από προβλήματα που αποκόμισαν στο Προολυμπιακό τουρνουά και Κώστας Αντετοκούνμπο ο οποίος συνεχίζει τις θεραπείες για να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον κράτησε έξω και από το Προολυμπιακό τουρνουά.

Οι 12 που θα έχει στη διάθεσή του ο Βασίλης Σπανούλης είναι οι, Κώστας Παπανικολάου, Γιώργος Παπαγιάννης, Ντίνος Μήτογλου, Τόμας Ουόκαπ, Βασίλης Τολιόπουλος, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Δημήτρης Μωραΐτης, Μιχάλης Λούντζης, Γιάννης Κουζέλογλου, Νίκος Χουγκάζ και Γιώργος Τανούλης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό