28.9 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Η… ψυχή Θανάσης Αντετοκούνμπο δίπλα στην Εθνική παρά τον σοβαρό τραυματισμό του

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Εθνική ομάδα μπάσκετ μετρά αντίστροφα για ένα ακόμα μεγάλο «Τουρνουά Ακρόπολις» στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το Προολυμπιακό τουρνουά του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας με στόχο φυσικά την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θέλει πιο πολύ από ποτέ, έχοντας στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας τον Βασίλη Σπανούλη, να πάρει το εισιτήριο για το μεγαλύτερο αθλητικό event από το οποίο λείπει εδώ και τρεις συνεχόμενες διοργανώσεις, με την τελευταία συμμετοχή να χρονολογείται πίσω στο 2008 του Πεκίνου.

Στην προσπάθειά της αυτή, η Εθνική Ελλάδας έχει λίγες αλλά καθόλου αμελητέες απουσίες, μεταξύ αυτών και του Θανάση Αντετοκούνμπο. Ο αδερφός του Γιάννη, είχε υποστεί πριν από ενάμιση μήνα μια ρήξη αχιλλείου τένοντα με αποτέλεσμα να τεθεί νοκ-άουτ για πάρα πολλούς μήνες και προφανώς να μην μπορεί να θέσει εαυτόν στη διάθεση του Βασίλη Σπανούλη.

Παρόλα αυτά, ο 32χρονος φόργουορντ «έδωσε» το παρών στην προπόνηση της Εθνικής ομάδας, δηλώνοντας την υποστήριξη στους συμπατριώτες του, ενώ ο ίδιος πρόκειται να είναι δια ζώσης και δίπλα στην «επίσημη αγαπημένη» τόσο στην προσπάθειά της στο Προολυμπιακό τουρνουά, όσο και στην Ολυμπιάδα του Παρισιού αν, με το καλό, η Ελλάδα καταφέρει και πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο για το πιο μεγάλο αθλητικό ραντεβού.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό