18.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Η χρυσή γραμμή του μετρό της Ντόχα είναι φτιαγμένη για βασιλικές διαδρομές

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι φίλαθλοι του Μουντιάλ δείχνουν να απολαμβάνουν το μετρό στο Κατάρ.

Μπορεί να ακούγονται πολλά για το φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο, όμως ένα είναι σίγουρο. Σχεδόν όλοι οι φίλαθλοι έχουν ενθουσιαστεί με το μετρό της «Χρυσής Γραμμής» στη Ντόχα. Τόσο που κάθε διαδρομή τους την κινηματογραφούν και μετά την ανεβάζουν στα social media.

Κάτι τέτοιο έκανε πρόσφατα ένα ζευγάρια από τον Καναδά, ο Henry και η Kaitlyn, οι οποίοι βρέθηκαν στη Ντόχα με αφορμή του Μουντιάλ και τράβηξαν ένα βίντεο από το μετρό, το οποίο στη συνέχεια ανέβασαν στον λογαριασμό τους στο Tik Tok. Τι έγινε; Το είδαν σχεδόν 3 εκατομμύρια άνθρωποι, με την πλειοψηφία τους να σχολιάζει με θαυμασμό το τρομερό εσωτερικό των βαγονιών που διαθέτει η χώρα.

@h.kstory Inside qatar metro 🚇 #qatar🇶🇦 #qatar ♬ Loosing Game Drill Refix by Precious – Precious 🕊️💯

Η αλήθεια είναι πως η Χρυσή Γραμμή του μετρό του Κατάρ αποτελεί κάτι σαν ατραξιόν. Τα βαγόνια είναι πολυτελέστατα, ενώ τα καθίσματα είναι πολυθρόνες, από τις οποίες δεν θες με τίποτα να σηκωθείς. Το συγκεκριμένο μετρό είναι ένα από τα πιο καινούργια στον κόσμο, καθώς άνοιξε το 2019.

Ασφαλώς ο λόγος ου δημιουργήθηκε ήταν να αποτελέσει το βασικό μέσο μεταφοράς των χιλιάδων φιλάθλων που θα ταξίδευαν στη χώρα ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

@h.kstory Replying to @your.a.nerd1 #qatar🇶🇦 #qatar2022 #qatar ♬ Hayya Hayya (Better Together) – Music from the FIFA World Cup Qatar 2022 Official Soundtrack – Trinidad Cardona & Dao & Aisha

Αποτελείται από τρεις γραμμές, την κόκκινη, την πράσινη, αλλά και τη χρυσή, συνδέοντας ουσιαστικά τα πάντα. Εύκολα και γρήγορα. Εκτός, όμως από τα βαγόνια, εντύπωση προκαλεί και το εσωτερικό των σταθμών, το οποίο είναι αρκετά ευρύχωρο και φυσικά ολοκαίνουργιο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό