22.3 C
Athens
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Η χειρονομία με νόημα του Αταμάν που έφερε την αποθέωση από τους φίλους της Γαλατασαράι []

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Παναθηναϊκός AKTOR επέστρεψε στις νίκες όσον αφορά τα φιλικά προετοιμασίας του, επικρατώντας με χαρακτηριστική άνεση της Γαλατασαράι λίγο πριν το τελευταίο φιλικό παιχνίδι του με αντίπαλο την Αναντόλου Εφές την ερχόμενη Τετάρτη (25/09).

Οι «πράσινοι» διέλυσαν την ομάδα της Κωνσταντινούπολης μέσα στην έδρα της με 85-56 και παρά το γεγονός ότι είχαν πολλές απουσίες, έδειξαν ένα βελτιωμένο πρόσωπο στο δεύτερο ημίχρονο για να μετατρέψουν την δύσκολη δοκιμασία σε περίπατο.

Μεταξύ άλλων, την αποθέωση γνώρισε ο Εργκίν Αταμάν ο οποίος κατά την είσοδό του στο παρκέ γνώρισε το καθολικό χειροκρότημα από τους φίλους της Γαλατασαράι. Υπενθυμίζεται φυσικά πως ο νυν τεχνικός των πρωταθλητών Ευρώπης, υπηρέτησε τον πάγκο της Γαλατά κατά την πενταετία 2012 με 2017 και για αυτό το λόγο τιμήθηκε από τους ανθρώπους του συλλόγου.

Ωστόσο, το highlight της επιστροφής του Αταμάν στα γνώριμα λημέρια της πρώην ομάδας του, ήρθε όταν έκανε μια συγκεκριμένη χειρονομία προς τις εξέδρες αφού πρώτα έδειξε την ευγνωμοσύνη του για την αγάπη των Τούρκων φιλάθλων. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού AKTOR, έκανε την χειρονομία «3-1» με τα δάχτυλά του.

Με αυτόν τον τρόπο υπενθύμισε, φυσικά, στην σπουδαία εκτός έδρας νίκη που πήρε η Γαλατασαράι μέσα στην έδρα της Φενέρμπαχτσε στον πλαίσιο του ντέρμπι του τουρκικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου. Όπως αναμενόταν, η κίνηση αυτή έφερε τον ενθουσιασμό στις εξέδρες με τους φίλους των γηπεδούχων να τον αποθεώνουν ακόμα περισσότερο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό