24.8 C
Athens
Πέμπτη, 4 Ιουλίου, 2024

Η Χάδω Νο1 ύποπτη στο Προξενιό της Ιουλίας για το φόνο Γιωργίκη και Ευγενίας

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι πρώτες φωτογραφίες από το φινάλε στο Προξενιό της Ιουλίας είναι ιδιαίτερα κατατοπιστικές. Ποιοι βρέθηκαν απέναντι στον Προβιό πριν τον δολοφονήσουν; 

Το τέλος στο Προξενιό της Ιουλίας δεν είνα μία εύκολη υπόθεση. Τα δύο τελευταία επεισόδια της σειράς την Τετάρτη και την Πέμπτη δεν θα μας δώσουν άμεσα όλα τα στοιχεία για να λύσουμε τον γρίφο της δολοφονίας του Προβιού, αλλά αρχικά θα μας απαντήσουν στο ερώτημα για το ποιος σκότωσε την πρώην σύζυγό του Ευγενία και μητέρας του Χρήστου. Αυτές οι δύο υποθέσεις δεν εμπλέκονται τυχαία. Έχουν κάτι κοινό.

Τα δύο αδέλφια, η Άννα Μάσχα ως Χάδω και ο Μελέτης Ηλίας ως Γιωργίκης, θα μας απασχολήσουν αρκετά στο φινάλε.

Οι φωτογραφίες του φινάλε που δείχνουν τη Χάδω εκτός ορίων

Αυτά τα δύο τελευταία επεισόδια στο Προξενιό της Ιουλίας δεν είναι τόσο απλά στην πλοκή τους, ενώ παράλληλα όλες αυτές τις ημέρες στα social media συνεχίζονται οι εικασίες στο πιο καίριο ερώτημα για το «Ποιος σκότωσε τον Προβιό;». Σταδιακά θα φτάσουμε στο να καταλαβαίνουμε τι ακριβώς έχει συμβεί. Όσοι ήταν παρόντες εκείνο το βράδυ στο αρχοντικό και έχουν εξαφανιστεί, θα ξεκινήσουν δειλά να εμφανίζονται και ο καθένας να δίνει τη δική του εκδοχή.

Ο πατέρας Επιφάνειος που ήδη ομολόγησε τη δολοφονία του, όλοι ξέρουμε ότι δεν έχει καμία σχέση με αυτό το συμβάν. Στην ανάκρισή του ο Στασινόπουλος θα καταλάβει ότι θέλει κάποιον να καλύψει με αυτή του την ενέργεια. Ενδεχομένως και όλους.

Την ίδια στιγμή ο Γρηγόρης κάνει κρυφά την εμφάνισή του στο νοσοκομείο που νοσηλεύεται η Ιουλία και κάνει μία πρώτη συζήτηση με τη Φιλιώ. Εκείνος και ο Επιφάνειος βρίσκονταν εκτός του αρχοντικού όταν όλοι οι υπόλοιποι ήταν εντός του, σε κόντρα μεταξύ τους. Όλα ξεκινούν όταν η Ιουλία καταφέρνει να βγει από την ντουλάπα που την είχε κλειδωμένη ο Γιωργίκης.

Και την ίδια στιγμή επιστρέφουν στο σπίτι η Χάδω με τη Στεφανία και τον Χρήστο από το πανηγύρι του Τυρνάβου. Το πρώτο που παρατηρούν είναι ότι λείπει η μικρή Ευγενία. Την αναζητούν σε όλο το σπίτι, αλλά φαίνεται ότι ο Γρηγόρης με τη βοήθεια ενδεχομένως του Επιφάνειου την έχουν εντοπίσει στον στάβλο όπου έχει τραυματιστεί και τη φυγαδεύουν εκτός σε ασφαλές μέρος.

Αυτοί που παραμένουν στον αρχοντικό φαίνονται και στις φωτογραφίες του φινάλε. Εκτός του Γιωργίκη, είναι η Δέσπω, η Χάδω, η Στεφανία και ο Χρήστος. Ενδεχομένως και ο Λεοντίου.

Η Χάδω είναι εκείνη που βρίσκεται εκτός εαυτού αναζητώντας τη μικρή Ευγενία. Και δεν θα έρθει μόνο σε κόντρα με τον αδελφό της Γιωργίκη Προβιό αλλά και με την Ιουλία και σε δεύτερο επίπεδο με τη Δέσπω. Το μαχαίρι πάντως από την κουζίνα η Ιουλία θα είναι εκείνη που θα το πάρει πρώτη. Το ποιος τελικά θα καταφέρει το θανατηφόρο χτύπημα στον Γιωργίκη, θα το μάθουμε στο επεισόδιο της Πέμπτης. Αλλά θα το έχεις ήδη υποψιαστεί και από την προηγούμενη ημέρα.

Γιατί θα δούμε σταδικά και το τι συνέβη πριν από μερικά χρόνια. Τον μίτο του παρελθόντος ήδη έχει αρχίσει να τον ξετυλίγει ο Επιφάνειος, αποκαλύπτοντας στον Στασινόπουλο πως είναι ο Ανέστης.

https://www.instagram.com/reel/C8e2WFksfrU/

Μετά τη δολοφονία Προβιού θα συναντήσει και τη Χάδω για να λύσουν τους λογαριασμούς τους. Και εκεί θα μάθουμε τι απέγινε με τη δολοφονία και όχι ατύχημα της Ευγενίας. Όλοι εξαρχής έχουμε υποψιαστεί πως η Χάδω τη δηλητηρίασε, όταν κατάλαβε τον κρυφό δεσμό με τον σύζυγό της.

Δεν αποκλείεται λοιπόν, η Ευγενία και ο Γιωργίκης να έχουν και την ίδια δολοφόνο, δηλαδή τη Χάδω. Αν συμβεί αυτό, μετατρέπεται στο πιο τραγικό πρόσωπο της ιστορίας, ξεπερνώντας ακόμη και τον αδελφό της.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό