30.2 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Η φωτογραφία των… κατακτητών Ροντινέι και Βινίσιους μετά τον τελικό του UCL

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ιστορία γράφτηκε το βράδυ του Σαββάτου (01/06) ή πιο σωστά… επαναλήφθηκε για 15η φορά στα χρονικά της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο λόγος φυσικά για την Ρεάλ Μαδρίτης η οποία υπέταξε την Ντόρτμουντ με 2-0 και πανηγύρισε το 15ο τρόπαιο του UEFA Champions League στην πλούσια ιστορία της, με εκ των πρωταγωνιστών του τελικού να αποτελεί ο Βινίσιους Τζούνιορ.

Ο Βραζιλιάνος σταρ πέτυχε το δεύτερο τέρμα της αναμέτρησης κρίνοντας σε καθοριστικό βαθμό την έκβαση της διεκδίκησης του βαρύτιμου τροπαίου, με τον ίδιο να κατακτά τη διοργάνωση για δεύτερη φορά στην καριέρα του μετά το 2022.

Αμέσως μετά τη λήξη του τελικού, οι πανηγυρισμοί και οι αναμνηστικές φωτογραφίες πήραν σειρά και μια από τις στιγμές που ξεχώρισαν είχε άρωμα… Ολυμπιακού.

Στο «Γουέμπλεϊ» του Λονδίνου «έδωσε» το παρών ο Ροντινέι προκειμένου να παρακολουθήσει διά ζώσης το μεγάλο ραντεβού του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Ο ακραίος μπακ του Ολυμπιακού δεν παρέλειψε να φωτογραφηθεί με τον συμπατριώτη του, Βινίσιους Τζούνιορ.

Κάτοχος Champions League και κάτοχος Europa Conference League απαθανάτισαν τη στιγμή με τον Ροντινέι να γράφει χαρακτηριστικά κάτω από την ανάρτηση που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

«Τι ξεχωριστή στιγμή να παρακολουθείς έναν τελικό πρωταθλητών. Ευχαριστώ Χριστέ μου για αυτήν την ευκαιρία. Πρωταθλητής Conference League με τον Ολυμπιακό, πρωταθλητής Champions League της πραγματικής Ρεάλ Μαδρίτης».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό