33.7 C
Athens
Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024

Η φωτογραφία με τα παιδιά στην Ημέρα της Μητέρας

Ειδήσεις Ελλάδα

Με μία οικογενειακή φωτογραφία θέλησε να τιμήσει την Ημέρα της Μητέρας η Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη. Η σύζυγος του πρωθυπουργού ανήρτησε στον λογαριασμό της στο Instagram ενά στιγμιότυπο με την ίδια και τα παιδιά της, Κωνσταντίνο, Δάφνη και Σοφία, να ποζάρουν χαμογελαστοί.

“Ολόκληρος ο κόσμος μου! Σας αγαπώ και σας ευχαριστώ για όλα. Χρόνια Πολλά σε όλες τις μανούλες!” έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Δείτε την ανάρτηση:

Το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη

Το μήνυμά του για τη σημερινή ημέρα έστειλε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος μίλησε για τη “διαρκή και έμπρακτη στήριξη” της κυβέρνησης στις μητέρες, στην εβδομαδιαία ανάρτησή του στο Facebook.

Ο πρωθυπουργός ανέφερε μερικά παραδείγματα από τη δεύτερη θητεία της κυβέρνησης για την στήριξη της μητέρας: “Είναι η εκ νέου αύξηση του αφορολόγητου κατά 1000 ευρώ για οικογένειες με παιδιά (αφού έχουμε ήδη αυξήσει κατά 1000 ευρώ για κάθε παιδί στην πρώτη θητεία μας), η επέκταση του επιδόματος μητρότητας, από 4 σε 9 μήνες για ελεύθερες επαγγελματίες και αγρότισσες, και η αύξηση του επιδόματος γέννησης που θεσπίσαμε στην πρώτη θητεία μας, από 2.000 ευρώ για κάθε παιδί σε 2.400 έως 3.500 ευρώ, αναλόγως του αριθμού των παιδιών. Θα μπορούσα να γράψω πολλά ακόμη που έγιναν τα τελευταία 5 χρόνια, αλλά θα αρκεστώ σε αυτά. Χρόνια πολλά λοιπόν σε όλες τις μητέρες!” ανέφερε ο κ.Μητσοτάκης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό