17.6 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η Φενέρμπαχτσε διατηρεί τα δικαιώματα του Πιέρια Χένρι για την EuroLeague

Ειδήσεις Ελλάδα

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΓΚΑΣ
25.06.2022 | 19:03

Ο Πιέρια Χένρι με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε
PHOTO CREDITS: FENERBAHCE BEKO ISTANBUL

Ο Πιέρια Χένρι αποχώρησε από τη Φενέρμπαχτσε με στόχο να διεκδικήσει ένα συμβόλαιο στο ΝΒΑ. Αν επιστρέψει στην Ευρώπη όμως, ο τουρκικός σύλλογος έχει τον πρώτο λόγο για την υπογραφή του.

Το βράδυ της Παρασκευής 24 Ιουνίου, ο Πιέρια Χένρι αποχαιρέτησε τη Φενέρμπαχτσε. Μία μέρα αργότερα, ο τουρκικός σύλλογος ανακοίνωσε το “διαζύγιο” και εξήγησε τι ακριβώς ισχύει με την περίπτωσή του.

Συγκεκριμένα, κατέστησε σαφές πως ο 29χρονος γκαρντ αποχώρησε μετά από χρήση του σχετικού όρου που υπήρχε στο συμβόλαιό του, όρος ο οποίος αφορά αποκλειστικά το ΝΒΑ. Ήτοι, ο έμπειρος αθλητής θα επιδιώξει να διεκδικήσει ένα συμβόλαιο στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Ειδάλλως, εφόσον επιστρέψει στην Ευρώπη, τότε η Φενέρμπαχτσε θα είναι αυτή που θα έχει τον πρώτο λόγο για την απόκτησή του, δεδομένου πως διατηρεί τα δικαιώματά του.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει απαραίτητα πως ο Πιέρια Χένρι θα φορέσει υποχρεωτικά τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε, αλλά ότι για να συμβεί κάτι διαφορετικό, τότε θα πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό