18.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η φανέλα του έγινε χαλάκι εισόδου σε μπαρ στην Γαλλία

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Λιονέλ Μέσι απέκτησε αρκετές αντιπάθειες εντός της γαλλικής επικράτειας μετά από τη νίκη της Αργεντινής επί της Γαλλίας στον τελικό του Μουντιάλ και ένα μπαρ της χώρας φρόντισε να το εκμεταλλευτεί κάνοντας χαλάκι εισόδου τη φανέλα του.

Η λατρεία των Αργεντινών για τον Λιονέλ Μέσι ήταν δεδομένη ωστόσο μετά και από την επιτυχία της αλμπισελέστε επί της Γαλλίας στον τελικό του Μουντιάλ, αυτή εκτοξεύτηκε σε στρατοσφαιρικά επίπεδα, με τον Pulga να μπαίνει πλέον στην κατηγορία των θεών του ποδοσφαίρου της χώρας, μαζί με τον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα.

OPINIONS

19 Δεκεμβρίου 2022 10:00

Την ίδια ώρα ωστόσο, αρκετοί είναι οι Γάλλοι που αντιμετωπίζουν τον σούπερ σταρ της αλμπισελέστε ως persona non grata και ένα μπαρ στην Γαλλία αποτύπωσε ανάγλυφα τα αρνητικά συναισθήματα αρκετών πολιτών της χώρας απέναντι στον Μέσι.

Ο τρόπος που το έκανε ήταν σατανικός, αφού αντί για χαλάκι στην είσοδο του μαγαζιού τοποθετήθηκε φανέλα με το όνομα του Μέσι (με το Νο 30 στην πλάτη, που φοράει στην Παρί), με το μήνυμα προς τους θαμώνες να μην αφήνει το παραμικρό περιθώριο για παρερμηνείες:

“Θυμηθείτε να σκουπίσετε τα πόδια σας μην εισέλθετε”, αναφέρεται χαρακτηριστικά στον πίνακα ανακοινώσεων.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό